Bzzlletin 259 - Duo's

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 52x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1998, 80 blz. Met zwart/wit foto's en afbeeldingen. Magazine is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper.

Een aflevering van Bzzlletin vol duo's. Schrijvende duo's, zingende duo's, cabaret-makende duo's en voetballende duo's. Interviews met, verhalen van en beschouwingen over duo's. Het is een interessante en afwisselende aflevering geworden in de 28e jaargang van dit tijdschrift. Vooral Armando en Cherry Duyns (Herenleed) worden uitvoerig besproken. Verder komen -minder uitvoerig- aan de orde Koot en Bie, Acda en De Munnik, Willy en René van de Kerkhof, Frank en Ronald de Boer, Gilbert en George, Henkes en Bindervoet, Bleker en Elmendorp en Jan Tetteroo. Ook een artikel als: 'De twee autobiografieën van Alice B. Toklas', over de vriendin van Gertrude Stein, past in dit nummer 259. Het is aardig geïllustreerd met o.a. foto's een stripbewerking van Mark Smeets van 'Herenleed'. Ester Polak tekent voor de toepasselijke omslagillustratie. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.