Bzzlletin 251/252 - De dingen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 928x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1998, 120 blz. Met zwart/wit foto's en afbeeldingen. Tijdschrift is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper.

In dit dubbelnummer van Bzzlletin worden dagelijkse dingen op verschillende manieren onder de loep genomen- in essays, verhalen en in beeldvorm. Met o.m. bijdragen over het werk van Roger Caillois, Julio Cortázar, Kees 't Hart, George Perec, Rascha Peper en Jean-Philippe Toussaint. Verder het tweede deel van het vervolginterview met Dirk van Weelden, naar aanleiding van zijn roman Orville, die onlangs verscheen.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.