Bzzlletin 241/242 - Post Modernisme

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 48x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1997, 120 blz. Met zwart/wit foto's en afbeeldingen. Magazine is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper.

Een interdisciplinaire cursus postmodernisme van de faculteit der Letteren van de Rijksuniversiteit Groningen vormt de basis van dit themanummer. Twee redactieleden vulden aan met bijdrages over poëzie en over Frans Kellendonk. Het postmoderne kernbegrip pluraliteit is terug te vinden in de opzet. Essays over architectuur (met een extra toefje aandacht voor het Groninger museum), beeldende kunst en film staan naast die over literatuur. Literatuur vormt de hoofdmoot. Gekozen is niet voor een analytische aanpak, maar voor een taalgewijze. Zo wordt aandacht besteed aan postmodernisme in respectievelijk de Nederlandse, Engelstalige, Duitse, Spaanstalige, Franse en Hongaarse literatuur. Filosofische uiteenzettingen bevat het nummer niet. Het heeft daardoor een aanschouwelijk karakter. Wel is er een beknopte heldere inleiding van gastredacteur Henk Harbers. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.