Bzzlletin 240 - Het landschap

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 59x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1996, 80 blz. Met zwart/wit foto's en afbeeldingen. Magazine is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper.

Bzzlletin heeft zich een naam verworven in het landschap van de literaire tijdschriften. Het sterkst zijn de themanummers, zoals ook nummer 240 van november 1996 met "het landschap" als thema. Opgenomen zijn bekende auteurs als Willem van Toorn, Gerrit Krol, Rutger Kopland en minder bekende. Het geheel bevat gedichten en proza, een interview en een meer literair analytisch artikel. Naast tekst ook tekeningen van Willem den Ouden en foto's van Freddy Rikken. Een zeer gevarieerd palet van informatie over een altijd boeiend onderwerp: de natuur. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.