Bzzlletin 235 - Chaim Potok

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 29x bekeken
  • Datum geplaatst 6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1996, 80 blz. Met zwart/wit foto's. Licht vouwspoortje achterkant kaft; bladranden zeer licht verkleurd; verder in goede en nette staat. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper.

Dit Bzzlletin-themanummer 235 is een special over de Joods-Amerikaanse auteur Chaim Potok. Het bevat een algemeen overzichtsartikel en essays over nagenoeg elk werk van Potok, tot en met zijn nieuwste 'De familie Slepak'. Ook zijn minder bekende kinderboeken komen aan de orde. Verder een artikel van Potok zelf: een lezing over de Kabbala en de moderne literatuur, alsmede een interview met de auteur en een bibliografisch overzicht van zijn primaire werk alsook van Engelstalig secundair werk. Het geheel is verluchtigd met een aantal foto's. Gastredacteur van dit nummer is Marius Buning, docent moderne Engelse literatuur aan de VU te Amsterdam; andere medewerkers variëren van de schrijfster Marja Brouwers tot rabbijn Soetendorp. Over Potok zijn tot nu toe weliswaar behalve recensies en interviews enkele artikelen verschenen - onder meer in de vusa serie over Joods-Amerikaanse literatuur-, maar hier treffen we voor het eerst een totaalbespreking aan waarin op interessante wijze goed wordt doorgedacht over Potok's thematiek. Zowel voor ouderen, als voor jongeren die voor school secundair werk zoeken over Potok, is dit nummer een welkome aanvulling. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.