Bzzlletin 224 - Helga Ruebsamen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 53x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1995, 72 blz. Met zwart/wit foto's. Magazine is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper.

Het werk van deze Haagse schrijfster wordt van verschillende kanten bekeken. Eén artikel belicht de merkwaardige personen die haar verhalen bevolken en hun voorliefde voor de zelfkant van het leven. In een ander artikel wordt de opmerkelijke moederrol in Ruebsamens werk nader toegelicht. Een derde artikel toont aan dat het werk van deze schrijfster overeenkomsten vertoont met de romans van Renate Dorrestein en de roman Jane Eyre. In dit nummer zijn ook enkele stukken van de schrijfster zelf opgenomen. Zo is er een voorpublikatie van een op stapel staande roman. Daarnaast ook herinneringsbeelden aan Den Haag en Scheveningen zoals de schrijfster die tussen 1940 en 1960 gekend heeft. De bijbehorende foto's maken voor de lezer het opgeroepen beeld zichtbaar. Een enkel artikel vermeldt enige secundaire literatuur. Het omslag wordt gesierd met een zwart-witfoto van de schrijfster. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.