Bzzlletin 174 - Gabriel Garcia

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 51x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1990, 80 blz. Met zwart/wit foto's en afbeeldingen. Hoek kaft/rug licht 'gekneusd'; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper.

In 5 van de 9 artikelen in dit nummer van Bzzlletin worden afzonderlijke romans of novellen van Garcia Marquez besproken. Het gaat over 'Afval en dorre bladeren', 'Honderd jaar eenzaamheid', 'De kolonel krijgt nooit post', `Kroniek van een aangekondigde dood','De generaal in zijn labyrinth' en 'Liefde in tijden van cholera'. De meeste van deze artikelen werden speciaal voor deze uitgave geschreven door vertalers en letterkundigen. Zij bieden hiermee een goede mogelijkheid tot een overzicht van dit deel van Marquez' uitgebreide oeuvre, waarbij met name de literaire stijl daarvan aan de orde komt. Als inleiding tot deze artikelen zijn opgenomen een interview dat Aad van den Heuvel in 1983 met de schrijver maakte en een essay van Boeli van Leeuwen over de betekenis van de schrijver vanuit een Caraïbisch perspektief. Het laatste artikel gaat over het werk van de minder bekende Cubaanse schrijver José Lezama Lima. Een verbinding met het werk van Garcia Marquez is, naast de gemeenschappelijke Caraïbische achtergrond, de modernistische stijl van diens werk. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.