Bzzletin 246/247 - Schrijven over kunst

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 54x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1997, 118 blz. Met zwart/wit foto's en afbeeldingen. Magazine is in goede staat. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper.

De redactie van Bzzlletin stelt zichzelf en haar medewerkers de laatste tijd prikkelende vragen die aanleiding geven tot verrassende, beklijvende nummers. Dit keer is niet zozeer de al dikwijls besproken verhouding van de literaire tot de beeldende kunst aan de orde alswel de indruk dat de modernste beeldende kunst zich veel meer van de literatuur aantrekt dan andersom. Schrijvers, als ze het over beeldende kunst hebben, richten zich veelal op wat oudere of zelfs traditionele kunst. Verschillende schrijvers en beeldend kunstenaars komen in dit nummer aan het woord. Allereerst de meest prominente kunstcriticus (van de modernsten): Anna Tilroe. Zij wordt deskundig geïnterviewd door John Heymans, die in menig opzicht zijn stempel op dit nummer drukt, want hij schrijft ook nog over Pascale Ticheler, Armando, Schippers en verwerkingen van kunst in proza. Steeds terugkerende namen zijn die van Vogelaar en Marlene Dumas. Ron Elshout handelt meer in het algemeen over de vraag hoe te schrijven over beeldende kunst. Atte Jongstra en René Huigen (schrijvers) en Elisabeth de Vaal en Mariëtte Linders (kunstenaars) behoren onder anderen ook tot de contribuanten aan dit stevige nummer. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.