Bzzletin 209 - De doorbraak

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 66x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1993, 80 blz. Met zwart/wit foto's en tekeningetjes. Tijdschrift is in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper.

Welke faktoren spelen bij de doorbraak van een schrijver een rol? Zes letterkundigen hebben onderzocht hoe het een aantal modernistische schrijvers (Lorca, Proust, Brecht, H. Mann, Lawrence en Woolf) gelukt is zich als gevestigd auteur op te werken. Er blijken opvallende overeenkomsten te zijn. Een schrijver wordt, aanvankelijk, om zijn vernieuwende bijdragen bij een groepje van critici en bewonderaars bekend. Het zijn echter buiten-literaire faktoren die hem tot een beroemdheid maken. Ten eerste is er de negatieve literaire kritiek die voor de nodige aandacht zorgt. Ten tweede is er de persoonlijkheid van de schrijver, zijn levensstijl, kring van vrienden, zijn politieke optreden en vermogen de media te bespelen. Of echter deze buiten-literaire invloeden voldoende zijn om de publieke belangstelling ook werkelijk over langere periode te claimen? Deze interessante bundel laat goed zien dat literaire genieën niet geboren maar gemaakt worden. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.