Bütten-Kupferdruck & Werkdruckpapiere 1929 Papier cata…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 44x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback. Bütten-Kupferdruck und Werkdruckpapiere. Op voorplat een label van Erhard Loeber Papier export Amsterdam. Op dit label is in inkt ingevuld datum 8/3 29, bij Soort Oud Hollandsche Drukpapier en bij Qualiteit H.C.O. De eerste illustratie is in de illustratie gemarkeerd 19WH23. Niet gedateerd maar dus niet na 1929.
Het betreft hier een catalogus van diverse papiersoorten in verschillende diktes (rechtsonder steeds beschreven om welke papiersoort en dikte het gaat) en kleuren (26 vellen). Deze vellen zijn steeds enkelzijdig bedrukt (met één uitzondering) met diverse onderwerpen in zwart-wit of monochroom. Met onder andere een houtsnede van Richard Schwarzkopf eneen houtsnede van Jsidor Kner naar een ontwerp van Arch. Ludwig Kozma. Verder ook nog twee staalgravures, een Gummidruck, een Radiotinto-Tiefdruck (Rich. Wörsching), een gravure (heinrich Wetteroth), een steendruk (lithografie?), diverse voorbeelden van tekst in zwart-wit en kleur, en vignetten door Ellen Beck. Papieren label met scheur, kaft met slijtageplekjes, enkele kleine scheurtjes langs rand en enkele vouwen voorzijde kaft. Inhoud in goede staat. Referentienummer 10.572.

75 euro

Als u biedt is dat exclusief verzend- en verpakkingskosten (4,25 euro als brievenbuspakketje met Postnl, met pakketcode) of afhalen in Ede. Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.