MarktPlaza

BRIDGE

642x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

BRIDGE
- Ton Schipperheijn en Cees Sint - Van Start tot Finish 2 is het tweede deel in de zeer succesvolle bridgeleermethode Van Start tot Finish, Van Start tot Finish 2 sluit naadloos aan op het eerste deel, en voert de lezer/cursist op prettige en effectieve wijze verder op het fascinerende pad naar een volleerd bridgespeler.

Nederlands
Paperback
ISBN 9789043913812
153 pagina's
Z.G.A.N. 6,25
-
Ton Schipperheijn en Cees SintBridge ACOL 2000 het moderne ACOL boek als handleiding voor trefzeker biedenHet Moderne Acol boek verscheenen bleek als standaardwerk in een grote behoefte te voorzien. De ontwikkeling van bridge stond daarna niet stil en met name in de Verenigde Staten werden nieuwe inzichten op verrassende wijze 'vertaald' in goed hanteerbare biedafspraken die al gauw overal in de wereld werden overgenomen. In deze volledig herziene en aangepaste uitgave krijgen die vernieuwde inzichten ruim aandacht. Voor de vele praktijkvoorbeelden werd een keus gemaakt uit de meest recente wedstrijdpraktijk, met name wereldkampioenschappen. Bridge Acol stelt iedere bridger in staat ook de lastige praktijksituaties met succes het hoofd te bieden en niet alleen de eigen biedtechniek te verbeteren maar ook, kenmerkend voor het moderne bridge, 'lastig'te zijn voor de tegenpartij. Het boek is bedoeld voor bridgers van alle niveaus.
- GEBONDEN UITGAVE 7,25
- Cees Sint - BRIDGE.HET SPEELPLAN In 'Het Speelplan' laat Cees Sint op originele en vaak verrassende eenvoudige wijze zien hoe de leider ook een lastig contract tot een goed einde kan brengen. Elk spel ontrolt zich als een 'bridge-movie' vol spannende avonturen met de lezer als hoofdrol. Op de belangrijke momenten komt steeds een gerichte vraag met het doel de juiste conclusies uit bied- en spelverloop te trekken en daarop het speelplan te baseren. De auteur nam geen ingewikkelde, geconstrueerde spellen als demonstratiemateriaal maar keek rond in de praktijk. Hij koos daaruit spelen die opvielen vanwege een interessante, leerzame pointe. Veel spellen komen uit recente nationale en internationale kampioenschappen zoals de Olympiade 1992, liet EK 1993 en vanzelfsprekend ook liet glorieuze WK 1993 in Chili waar de jonge Nederlandse ploeg de wereldtitel in de wacht sleepte. De bied- en speelavonturen uit 'Het Speelplan' verschenen eerder als afleveringen in diverse bridgetijdschriften- gebonden uitgave z.g.a.n. 12,50