Bram Vermeer - Knagende Vragen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 1x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Bram Vermeer  -  Knagende Vragen

BCZ

366 pagina's

over alledaagse verschijnselen

Waarom hipt een mus zoals hij hipt? Waarom lusten kinderen geen groente? Wat is het nut van koorts? Waarom zijn putdeksels rond? Waarom verbleken rode autos? Waarom ben je in een vliegtuig sneller dronken dan op de grond? Allemaal vragen die beginnen met verwondering, over de gewoonste dingen in het leven. Wie heeft zich, liggend op een grasveld, niet afgevraagd waarom wolken er zo bloemkoolachtig uitzien?
Knagende vragen is een populair-wetenschappelijk boek waarin op heldere en aansprekende wijze antwoorden worden gegeven op honderden vragen over alledaagse verschijnselen. Bram Vermeer neemt de lezer mee op zijn zoektocht naar de antwoorden. In zijn keuken en op straat doet hij simpele proefjes om alledaagse verschijnselen te begrijpen. Knagende vragen geeft de wetenschappelijke achtergronden van honderden alledaagse verschijnselen. Soms zit achter een simpele vraag een hele wetenschappelijke studie. Geregeld zijn wetenschapper het ook oneens over simpele kwesties of hebben ze er nog nooit over nagedacht.
Het boek bevat de boeiendste Knagende vragen die de auteur gedurende meer dan een decennium voor het weekblad Intermediair behandelde.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.