Boedapest

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 12x bekeken
  • Datum geplaatst 3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2000, 264 blz. in kleur. Boek is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [B3]

Een nieuwe generatie geïllustreerde reisgidsen, een waarborg voor de juiste informatie voor, tijdens en na uw verblijf. De gedetailleerde en nauwkeurige Stratengids maakt elke buurt toegankelijk. Meer dan 700 kleuren foto's, speciaal voor deze gids vervaardigd. De unieke plattegronden en, opengewerkte tekeningen wijzen u bij bezichtigingen de weg. Hotels, restaurants en cafés in alle prijs-, klassen. Wegwijs in Boedapest vertelt u alles over de valuta, het openbaar vervoer en de telecommunicatie.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.