Bezield - Theo de Rooij

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 17x bekeken
  • Datum geplaatst 5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2009, 197 blz. met kleuren- en zwart/wit foto's. Vouwspoortje in de rug van de kaft; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [674]

In 2007 stond Raboploegdirecteur Theo de Rooij in het oog van de orkaan tijdens de Tour de France. Wat het grootste succes ooit had moeten worden, draaide uit op een deceptie: hij moest gele truidrager Michael Rasmussen vier dagen voor de finish in Parijs uit de koers halen en ontslaan. Na de Tour trok hij voor zichzelf de conclusie dat hij als verantwoordelijke geen andere keuze had dan op te stappen.
In juni 2008 brak hij na een val tijdens een trainingsritje met zijn zoon Paul zijn rechterheup en sleutelbeen. De Tour volgde hij vanuit een rolstoel. Tijdens deze periode van gedwongen inactiviteit zette hij de meest bijzondere ervaringen van zijn zevenentwintig jarige wielerloopbaan op papier. Dat resulteerde in een boeiend en afwisselend boek. Hij schrijft met passie en plezier over zijn ervaringen als jonge wielrenner, het woelige leven als professional en schetst een beeld van zijn werk als verantwoordelijk directeur en ploegleider van de grote wielerploegen waarvoor hij gewerkt heeft. Daarbij gunt hij de lezer een kijkje achter de schermen van de grote wielerpodia en gaat hij in op de persoonlijke dilemma's waarmee hij werd geconfronteerd.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.