Beste mefrau van de klantenservies (reisorganisaties) …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 69x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2011, 196 blz. met tekeningetjes. Hoekje kaft 'gekneusd'; verder in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D10]

"Hilarisch door de vele citaten, overgenomen uit klachtenbrieven van ontevreden reizigers, maar ook heel nuttig. Dit boek is ontstaan vanuit mijn jarenlange ervaring op klantenservices bij diverse reisorganisaties. Daar ontdekte ik dat er tussen de reisvoorwaarden en de uiteindelijke uitvoering van de reis een nogal grijs gebied zit. Want wat doe je bijvoorbeeld als het eten echt niet te eten is in je hotel of je koffer niet is aangekomen op je bestemming, om maar wat voorbeelden te noemen. Kun je daar dan restitutie voor vragen bij de reisorganisatie en hoe doe je dat dan?
De goed bruikbare, de 'daar zou ik nou nooit aan gedacht hebben' tips en de regelrecht uit brieven van reizigers overgenomen komische citaten, freudiaanse versprekeingen en soms ronduit schandalige opmerkingen, maken het een prettig boek om te lezen en.... er je voordeel mee te doen."

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4,10 verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.