BENEDICT GENOOTSCHAP SERIE 3 DELEN – Trent Stewart

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 7x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

BENEDICT GENOOTSCHAP SERIE 3 DELEN – Trent Stewart

DE GEHEIME MISSIE VAN HET BENEDICT GENOOTSCHAP
Vertaling: Marce Noordenbos
Jeugd/Kinderboek v/a ca. 9jr
De Fontein 2009 3e druk (446 blz)
Hardcover
In goede staat
ISBN: 9789026101274

Rens Muldoorn is wees en hoogbegaafd. Tijdens een privéles ziet hij een vreemde advertentie in de krant: 'Ben jij een begaafd kind en op zoek naar bijzondere kansen?' Rens meldt zich aan. Er volgen bizarre tests, waarvoor slechts vier kinderen slagen: Rens is één van hen. De vier hebben allemaal een uniek talent. Ze zijn geselecteerd door meneer Benedict, een mysterieuze man die hen heeft uitgezocht voor een geheime missie. Ze moeten infiltreren in het Instituut, een school voor hoogbegaafde kinderen, dat op een afgelegen eiland ligt. Vanuit het Instituut worden gevaarlijke boodschappen verzonden. Rens en de anderen moeten uitzoeken wie de 'Zender' is die de wereld in zijn macht probeert te krijgen. Kan het Benedict Genootschap het mysterie van de geheime boodschappen ontrafelen? En kunnen ze het eiland verlaten voordat de Zender hen te pakken krijgt?

DE LEVENSGEVAARLIJKE REIS VAN HET BENEDICT GENOOTSCHAP
Vertaling: Marce Noordenbos
Jeugd/Kinderboek v/a ca. 9jr
De Fontein 2008 2e druk (398 blz)
Hardcover
In goede staat
ISBN: 9789026124747

Rens Muldoorn en zijn vrienden Chip, Ronda en Kat hebben allemaal een uniek talent. Ze zijn geselecteerd door meneer Benedict, een vriendelijke maar mysterieuze man die hen heeft uitgezocht voor een geheime missie. Als de kinderen bij het huis van meneer Benedict aankomen, kunnen ze hem nergens vinden. Ze treffen alleen een brief aan, met raadselachtige instructies... De brief leidt hen naar de haven, waar het snelste vrachtschip ter wereld op het punt staat te vertrekken. Ze varen naar Lissabon en reizen verder per trein. Al snel blijkt dat de vier vrienden niet de enigen zijn die zoeken naar meneer Benedict. Als ze in een museum een oud dagboek vinden, merken ze waar het in deze missie écht om draait. Zouden de vier kinderen erin slagen alle raadsels te ontcijferen? Door wie worden ze achtervolgd? En kunnen ze meneer Benedict op tijd redden?

DE ONMOGELIJKE OPDRACHT VAN HET BENEDICT GENOOTSCHAP
Vertaling: Marce Noordenbos
Jeugd/Kinderboek v/a ca. 9jr
De Fontein 2010 (333 blz)
Hardcover
In goede staat
ISBN: 9789026127885

De vriendelijke maar mysterieuze meneer Benedict heeft vier kinderen met speciale talenten geselecteerd voor zijn geheime missie. Rens, Chip, Kat en Constance vormen samen het Benedict Genootschap. Sinds kort wonen ze allemaal bij elkaar in een zwaar bewaakt huis. Buiten loert meneer Gordijn op hen, Benedicts levensgevaarlijke tweelingbroer. Hij wil zijn machine terug, waarmee hij mensen kan hersenspoelen. Wanneer 's nachts alle lichten in de stad uitvallen, slaan meneer Gordijn en zijn mannen toe. Kunnen de vier vrienden zichzelf en de wereld redden voordat meneer Gordijn de macht grijpt? En waar is meneer Benedict? De vriendschap en talenten van het Benedict Genootschap worden zwaar op de proef gesteld.

€ 32,95
Verzenden kosten koper: Pakket (1980gr)
GEEN LOSSE VERKOOP


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.