Beginselen der astrologie - Ir. C.J. Snijders

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 49x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1979, 252 blz. Randen kaft zijn sleets/beschadigd; bladsnedes zijn verkleurd; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D29]

Dit boek, waarvan de eerste druk verscheen in 1940, behoort al jaren tot de standaardwerken over de achtergronden van de astrologie. Het is de neerslag van een aantal cursussen, welke de auteur heeft gegeven, en waarbij alle astrologische grondbegrippen uitvoerig werden behandeld. Ook aan de relatie tussen de verschillende volkeren via hun (astrologische) mythologie wordt aandacht besteed. Voor iedereen, die zich wil orienteren op het uitgebreide terrein van de astrologie is dit een uitstekende inleiding. Bevat ook een aantal technische tekeningen.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.