Bedrijfsethiek een goede zaak - Jeurissen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 43x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2004, 4e druk, 226 blz. Isbn 9789023237518. Naam op schutblad geschreven. In goede staat. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [D13]

Een 'goede onderneming' staat vandaag de dag voor winst en continu teit, maar evenzeer voor een adequate omgang met milieu en maatschappelijke omgeving. 'Maatschappelijk verantwoord ondernemen' heet de rol die bedrijven toegedicht krijgen, waar de overheid zich meer en meer terugtrekt als hoedster van gemeenschappelijke belangen. En de marktwerkingsdoctrine verliest enige glans.
Bedrijfsethiek: een goede zaak signaleert en beschrijft deze ontwikkeling, maar biedt meer. Aan de hand van casu stiek - zoals Heineken in Birma en Renault in Vilvoorde - worden strategieën en instrumenten beschreven, waarmee ondernemingen de morele kwaliteit van hun besluitvorming kunnen verbeteren, zoals gedragscodes, sociale en ethische doorlichtingen.
De geschiedenis van de ethiek biedt houvast. Waarden, deugden en morele principes zijn essentieel. Maar bedrijfsethiek is meer en meer ook bedrijfseconomie. Verantwoord ondernemen als concurrentiestrategie...
Bedrijfsethiek: een goede zaak gaat dan ook verder dan de analyse. Je leest hoe gedragscodes moeten worden ontwikkeld, hoe je een bedrijf op sociaal en ethisch verantwoorde wijze organiseert en, last but not least, wat dit de onderneming kan opleveren.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.