Béatrice Cenci - Marc Hélys

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 22x bekeken
  • Datum geplaatst 3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback met doorzichtige omslag, uitgave 1926, 326 blz. met zwart/wit afbeeldingen. Franstalig. Hoeken rug licht beschadigd. Bladranden licht verkleurd. De blz. zijn niet recht afgesneden (randen als geschept papier). Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [D33]

Béatrice Cenci was een jonge Romeinse edelvrouw die haar beledigende vader, graaf Francesco Cenci, vermoordde. Het daaropvolgende, lugubere moordproces in Rome leidde tot een blijvende legende over haar. Ze werd veroordeeld en onthoofd voor de misdaad in 1599.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.