MarktPlaza

Bazar Bizar Mand Bamboo in naturel

75x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Prachtige mand met een hoogte en doorsnede van 30 centimeter, de mand heet Bamboo en is van het merk Bazar Bizar. De Bamboo mand is uitgevoerd in naturel en gemaakt van bamboe met katoen. Een leuke mand voor in je woonkamer, slaapkamer of plaats het in de gang met leuke kleine items die je graag in de gang wilt maar niet voor iedereen, overduidelijk, zichtbaar moeten zijn.
Merk: Bazar Bizar
Model: Bamboo
Kleur: Naturel
Materiaal: Bamboe en katoen

* Grotere aantallen zijn mogelijk, vraag ons gerust naar de dan geldende, speciale, prijzen

Let op: het is belangrijk om te weten dat de mand met de hand worden gemaakt, van natuurlijk materiaal en hierdoor kan het zijn dat het geleverde exemplaar iets kan afwijken qua kleur en afmeting.

Afmetingen:
Diameter: 30 cm
Hoogte: 30 cm

Famozo is al 10 jaar een vertrouwd adres voor leuke items voor het interieur!

Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.

Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze advertenties geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.

design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting, slide design, design of love, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, DAW, DAR, RAR, DSW, DSR, DKR, achteraf betalen, Bohemian, projectinrichting, Boho chique, bohemianstijl, ibiza look, boho chic