MarktPlaza

Bazar Bizar Bondi Serveerplateau – Tapas Bord

94x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Hapjes ruiken en smaken beter als je deze serveert op een prachtig plateau als deze, de eerste punten heb je dan al binnen. Want laten we eerlijk zijn met dit prachtige plateau / bord met de naam Bondi kun je zeker tevoorschijn komen bij een etentje.
Ook als je het leuk vindt om foto’s van gerechtjes te maken is dit zeker een uitkomst. Het bord / plateau is gemaakt van teakhout en door het gebruik van de kleuren is het een chique geheel geworden.
Merk: Bazar Bizar
Model: Bondi
Kleur: Naturel met zwart
Materiaal: Teakhout

* Grotere aantallen zijn mogelijk, vraag ons gerust naar de dan geldende, speciale, prijzen

Let op: het is belangrijk om te weten dat de borden met de hand worden gemaakt, van natuurlijk materiaal en hierdoor kan het zijn dat het geleverde exemplaar afwijkt qua kleur en afmeting.

Afmetingen:
Lengte: 50 cm
Breedte: 15 cm
Hoogte: 2 cm

Famozo is al 10 jaar een vertrouwd adres voor leuke items voor het interieur!

Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.

Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze advertenties geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.

design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting, slide design, design of love, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, DAW, DAR, RAR, DSW, DSR, DKR, achteraf