MarktPlaza

Bali, Vakantie-Villa , direct aan zee met eigen zwembad. Zoover Gold Award Winnaar

162x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Vakantie in Villa Cerah, Bali - Indonesië.

ZOOVER AWARDED VILLA - www.villacerah.nl
Villa Cerah, een luxe vakantieparadijs voor 2 tot 8 personen.
Inclusief huishoudster(s) / kokkin
Te huur op het godeneiland Bali, direct gelegen aan het strand en de zee in het authentieke noorden van Bali.
De villa ligt op een privé-terrein van ruim 2000 m2, heeft een prachtige tropische tuin, een ruim zwembad (6 x 12 m) en biedt veel privacy. Onder het overdekte terras vindt u o.a. een comfortabele lounge-set. Het grote natuurstenen terras (16 x 8 m) bij het zwembad is uitgevoerd met ligbedden en vrolijke parasols.
De villa heeft een vaste staff (personeel bij de prijs inbegrepen), die 6 dagen per week alles in en rondom de villa voor u verzorgt. De huishoudelijke hulp(en) maken uw ontbijt, uw lunch, koken uw diner, serveren de maaltijden en drankjes en doen dagelijks de boodschappen. Ze houden de villa voor u schoon, maken uw bedden op en doen zelfs uw was en strijkwerk (voor uw eigen risico). Bij de prijs inbegrepen.
Handdoeken, bad- en strandlakens, alsmede beddengoed zijn evveneens bij de prijs inbegrepen en hoeft u dus niet mee te nemen. Onze vaste tuinman verzorgt dagelijks het zwembad en de tuin. En tenslotte wordt de villa in de avond en nacht beveiligd door onze beveiliger.
Alle slaapkamers zijn voorzien van airco. De villa heeft draadloos glasvezel internet (gratis en geschikt voor BVN- en NPO-App), een grote LED flatscreen TV, een DVD-speler en ook een iPod aansluiting op de geluidsinstallatie. Bedlinnen is eveneens aanwezig en bij de prijs inbegrepen.
Villa Cerah is een droomvilla, waarin u alle luxe en comfort aantreft en waar u een onvergetelijke paradijselijke vakantie kunt doorbrengen. Een ruim aanbod van toeristische informatie, zoals bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt, vindt u in de villa-map.
Vervoer naar de villa vanaf het vliegveld of een andere locatie op Bali kunnen wij via onze Helpdesk op Bali voor u regelen. De Helpdesk zal u de dag na aankomst bezoeken en u kunt hier altijd op terugvallen met raad en daad op locatie.
Zie de prijslijst (+ Last Minute-aanbiedingen) en de uitgebreide informatie: www.villacerah.nl

Graag verwelkomen wij u als onze gasten in Villa Cerah.