Baby & peuter - Tips & adviezen - Dr. Carol Cooper

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 122x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Kleine hardcover gebonden (14x14 cm), uitgave 2009, 111 blz. Met kleurenfoto's. Boekje is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D32]

In dit boekje wordt in korte bewoordingen de lichamelijke en psychische ontwikkeling tijdens de eerste drie jaar van een kind behandeld. Het is informatief, overzichtelijk en gemakkelijk te hanteren en als naslagwerkje zeer geschikt. Daarnaast ziet het er door de vele kleurenfoto's aantrekkelijk uit. Voorin een inhoudsopgave, achterin een aantal nuttige adressen en websites en een register. De schrijfster is huisarts en moeder. Ze heeft haar eigen ervaringen voor het schrijven van dit boek gebruikt. Gebonden uitgave in klein, vierkant formaat. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.