Baby! - Dr. Miriam Stoppard

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 45x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden, uitgave 1994, 352 blz. boordevol kleurenfoto's. Boek is in goede staat. Verzendkosten zijn (5,75 euro = boek past niet door de brievenbus) zijn voor de koper. [390]


Ondertitel: Vruchtbaarheid, zwangerschap en geboorte.

Een uitgebreid boek over zwanger worden, de zwangerschap, de bevalling en de eerste weken na de bevalling. Alle aspecten komen erin aan de orde, ook de psychische en sociale. Het boek, oorspronkelijk uitgegeven in Engeland en aangepast aan de Nederlandse situatie, schenkt onder meer aandacht aan voeding tijdens de zwangerschap, zwangerschapsbegeleiding, de groei van de baby, thuis- en ziekenhuisbevalling, de babyuitzet, een naam kiezen, borstvoeding en flesvoeding etc. Het boek is rijk geillustreerd met foto's, tekeningen en grafieken in kleur en bevat verder een aantal praktijkvoorbeelden en een adressenlijst.

Voor het verzendtarief van dit boek (€ 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij DHL-ServicePoint bij u in de buurt) heeft u de mogelijkheid meerdere boeken uit te zoeken (max. 20 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm). Kijk daarom ook eens naar mijn andere advertenties. De keuze is reuze!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.