Atlas van de monumenten in de Zeeuwse delta - Kampa, V…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 46x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden met beschadigde stofomslag, uitgave 1983, 204 blz. met kleuren- en zwart/wit foto's. Boodschap op schutblad geschreven; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D37]

Dit boek beschrijft in woord en beeld de waterbouwkundige, politieke en economische geschiedenis van een van de mooiste gebieden van Nederland. Het boek beperkt zich niet tot de provincie Zeeland. Het behandelt het hele gebied dat onder invloed van de werking van eb en vloed staat. Zeeuwsch-Vlaanderen, de Zeeuwse en Zuidhollandse eilanden, maar ook de Europoort vallen binnen het bestek van deze atlas.
De Atlas van de Monumenten in de Zeeuwse Delta is geen traditionele toeristengids met een opsomming  van bezienswaardigheden. De monumenten  worden beschreven in nauwe samenhang van de geschiedenis van dit unieke gedeelte van ons land dat in de loop der eeuwen steeds weer op de zee bevochten is. Honderden originele foto's, kaarten en reprodukties van oude afbeeldingen geven de lezers een leidraad bij een tocht langs de belangrijkste monumenten van de delta.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.