Artistieke poppen - Saskia Boon

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 15x bekeken
  • Datum geplaatst 7 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave onbekend, 4e druk, 32 blz. met kleuren en zwart/wit foto's. Boekje is in nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D8]

De creaties die in dit boek beschreven worden en te zien zijn, zijn allemaal gemaakt van houtmaché. Het mooie van dit materiaal is, dat het licht en zeer sterk is. Het kan glad geschuurd worden maar ook ongeschuurd geeft het door zijn typische houtstructuur prachtige effecten.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4,10 verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.