MarktPlaza

ANANSI TUSSEN GOD EN DUIVEL - Noni Lichtveld

105x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

ANANSI TUSSEN GOD EN DUIVEL - Noni Lichtveld
Jeugd/Kinderboek v/a ca. 11jr.
Lemniscaat/Novib 1997 (93 blz)
Gebonden met stofomslag
In goede staat
€ 4,95
Verzenden kosten koper: Brievenbuspost (710gr)
ISBN: 9789056370879

Anansi de spin is een slimme grapjas, een slechte leermeester en een onbeschaamde gulzigaard. Je weet nooit wat je van hem kunt verwachten. Hij is een vindingrijke vriend of een handige bedrieger. Er gaan honderden verhalen over hem rond, over zijn stommiteiten en heldendaden. Soms gaat hij zelfs dood, maar in een ander verhaal staat hij weer op om ons aan het lachen te maken.
Anansi reisde van West-Afrika naar Zuid- en Midden-Amerika, naar de Antillen, en is nu ook in Nederland gesignaleerd!
Kon je eerst nog rustig slapen met het idee dat Anansi in de rest van de wereld mensen beetnam, nu moet je er rekening mee houden dat ook jij hem kunt tegenkomen. Op elke hoek van de straat.
In Anansi tussen god en duivel doet Noni Lichtveld verslag van Anansi's avonturen in al die landen. Op een onnavolgbare wijze brengt zij Anansi en zijn medespelers tot leven in haar verhalen en haar kleurrijke illustraties.
Voor wie Anansi kent is dit een boek om niet te missen. Voor wie Anansi nog niet kent, biedt het een unieke kans om kennis te maken met zijn avonturen. En in de goede Anansi-traditie zijn dit verhalen voor jong en oud.

Meer titels van Noni Lichtveld:
Baby is jarig (v/a ca. 1,5jr)
Mijn pijl bleef in de Kankatri (v/a ca. 11jr)