ALS EEN WILDE MELODIE - Linda Lael Miller (03)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 50x bekeken
  • Datum geplaatst 10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

ALS EEN WILDE MELODIE - Linda Lael Miller
Historische roman (285 blz)
Gebonden met stofomslag
In zeer goede staat
€ 8,50
Verzendkosten voor koper: Brievenbuspost (250gr-2kg)
De zak viel met een harde klap op de vloer. Ze voelde hoe het touw bovenaan werd losgeknoopt. Razendsnel probeerde ze haar naakte lichaam te bedekken. En toen ze eindelijk de moed vond omhoog te kijken, staarden twee verbaasde, inktblauwe mannenogen haar aan…
Ontvoerd en gevangen gehouden in een harem – dat is geen prettig einde van een vakantie voor de drieëntwintigjarige Charlotte Quade. Op de terugreis van Europa naar Wahington, valt zij in handen van een woeste piraat, die haar tijdens een pokerspel prompt weer verliest aan zeekapitein Patrick Trevarren.
Het is in zijn kajuit dat de mooie Charlotte spiernaakt uit een zak wordt geschud. Kapitein Patrick Trevarren heeft een afkeer van onafhankelijke vrouwen. En hij geniet er dan ook van deze rebelse, Amerikaanse jongedame genadeloos te plagen.
Onder de indruk als zij is van Patricks duizelingwekkende charmes, geeft Charlotte tenslotte toe aan de stem van haar hart.
Maar dan moet Patrick zijn zeereis vervolgen en hij brengt Charlotte zolang onder in de harem van zijn goede vriend, de sultan Khalif. Zou Patrick ooit nog terugkomen om Charlotte met zijn schip de Enchantress op te halen?
Ondertussen leert Charlotte in de harem hoe zij haar kapitein kan betoveren en behagen…
ALS EEN WILDE MELODIE; waarin een koppige, ondeugende heldin het moet opnemen tegen een onweerstaanbare, gespierde zeekapitein. Een kleurrijke, historische liefdesroman vol smeulende hartstocht, drama, sprankelende humor en tederheid.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.