Alle Franse personenauto's 1945-1985 - Ton Lohman

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 42x bekeken
  • Datum geplaatst 6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2004, 80 blz. boordevol kleurenfoto's. Boekje is in goede en nette staat. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [D22]

Franse klassiekers zijn in de lage landen al decennia lang populair. Reeds in de vroege jaren zeventig gingen Nederlandse studenten in Frankrijk op zoek naar koopjes in de vorm van Citroën Traction Avants en Peugeots 203. Later kwam de in ons land zo gewilde Citroën DS erbij en dat zelfs in duizendtallen. Tegenwoordig is de jacht op Eenden en Renaults 4 in volle gang. Een mooie aanleiding om de auto's uit de periode 1945-1985 eens in een boek onder te brengen.
Naast de grote merken als Citroën, Peugeot en Renault komen ook vrijwel alle andere Franse fabrikanten aan bod. Verdwenen merken als Facel Vega, Delage, Delahaye, Ford France, Hotchkiss, Panhard, Simca en Talbot, maar ook kleinere als DB, Rolux, Sera en Sovam. Toppers als de Peugeot 404 maar ook geflopte wagens als de Chrysler 160. De clubs waarin liefhebbers van Franse klassiekers zich hebben verenigd behoren tot de grootste van het land. Heel wat fanaten verplaatsen zich nog dagelijks in een oude Fransoos en auteur Ton Lohman mag zichzelf daar ook toe rekenen. In dit boek staan een kleine 200 Franse auto's afgebeeld met een korte introductie van het merk en vervolgens bij de foto's van de afzonderlijke typen begeleidende teksten en technische gegevens. Heerlijk om eens door te bladeren en handzaam om een model in op te zoeken.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.