MarktPlaza

Akte overdracht St. Jacobstraat 157 Den Haag uit 1826

293x bekeken
12 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Akte van de eigendomsoverdracht van een huis aan de St. Jacobstraat 157 in Den Haag door H. Surmond aan G.B. Guichard gedateerd 15 juli 1826.

"Akte Burgemeester en wethouders der Stad ’s Gravenhage verklaren te hebben ontvangen van den Heer Notaris C. L. Overvelt een declaratoir wegens het transporteren van Een huis en Erve staande en gelegen aan de Zuidzijde van de St Jacobstraat alhier wijk R no 157 "Verp .."? III gedaan door Hendrik Surmond aan Gerardus Bernardus Guichard ten gevolge waarvan de overschrijving van gemeld perceel op naam van laatstgemelde is gedaan op het Register van Eigendoms-overgang, op heden den 15e juli 1826 Ter ordonnantie van dezelve"

(onleesbare handtekening)

In de 's Gravenhaagse Courant van 30 december 1825 staat een Carel Lodewyk van Overvelt, openbaar notaris in ’s-Gravenhage vermeld dus wellicht dat er in de akte een schrijffout gemaakt is.

  • hoog 32,5 cm hoog
  • breed 22 cm breed

Zelf afhalen of opsturen voor rekening en risico van de koper. Opsturen doe ik standaard via een koerier, niet te duur, en met een track en trace nummer.