198 ervaringen met droppiesshoppie

Ook feedback geven?
  • 1 2 3 4 5
    Door kittydebrouwer
    donderdag 26 januari 2017
    Super snelle correcte levering. Keurig verzorgt en geweldige service. Betrouwbaar verkooppunt.
    Hi Kitty, bedankt voor je prachtige feedback. Ik ben blij dat we samen tot een leuke oplossing konden komen. Veel plezier met je carnavals outfit ;-)
  • 1 2 3 4 5
    Door ingrid1919
    zaterdag 25 april 2015
    Hallo Rebecca, bedankt voor de bestelling! Netjes en snel geregeld zonder gedoe.. Tot ziens maar weer Gr
    Hi Ingrid, bedankt voor je positieve feedback. Ik ben blij dat ook jij weer tevreden bent. Veel plezier met je aanschaf.
  • 1 2 3 4 5
    Door cgmvdkraan
    dinsdag 24 februari 2015
    Prachtige broek snel en perfect ontvangen. Dit smaakt naar meer!!
    Bedankt voor je mooie feedback en je bent altijd welkom natuurlijk. Mvrgr. Rebecca
  • 1 2 3 4 5
    Door agjsmits
    dinsdag 13 januari 2015
    PRIMA SERVICE. DUIDELIJKE EN SNELLE COMMUNICATIE
    Heel erg bedankt voor deze mooie en duidelijke feedback. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer. Mvrgr. Rebecca
  • 1 2 3 4 5
    Door w.vanbiljouw
    vrijdag 5 december 2014
    Ik vind de service geweldig en je krijgt wat ze beloofd, Hartelijke groet Ina
    Hi Ina, bedankt voor deze leuke feedback. Ik ben er net zo blij mee als jij met jouw warme jas. Heel veel warme winters ermee gewenst.
  • 1 2 3 4 5
    Door blund
    zaterdag 29 november 2014
    Super leuke laarsjes gekocht van Rebecca. Snelle en duidelijke emails, goede afspraken en snelle verzending. En de laarsjes zijn fantastisch, ben er erg blij mee!
    Hi, Geweldig bedankt voor deze leuke feedback. Ik ben blij dat je tevreden bent met jouw laarsjes. Veel plezier ermee. Mvrgr. Rebecca
  • 1 2 3 4 5
    Door jossip18
    zondag 23 november 2014
    Goede aankoop: Goed contact, goede verzending en goede communicatie.
    Hi Jossip, bedankt voor de mooie feedback. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer.
  • 1 2 3 4 5
    Door mirjam_snoopy
    zaterdag 1 juni 2013
    bedankt voor de verzending, vanmiddag ontving ik het zwemvestje! hij ziet er goed uit. groetjes, mirjam de jong
    Hi Mirjam, fijn dat het zwemvest naar je zin is en alles naar wens verlopen is. ik wens je heel veel veilige vaarseizoenen ermee.
  • 1 2 3 4 5
    Door v.voges
    woensdag 13 maart 2013
    Ik heb heel wat gekocht omdat de service en de snelheid van het ontvangen van je aankoop altijd goed en snel is. Ook de site is mooi en overzichtelijk. Zeker een aanrader voor meer mensen om zeker te kijken.
    Vera,heel hartelijk bedankt voor deze prachtige feedback. Ik ben altijd heel erg blij met jouw bestellingen, want je bent een dankbare "klant". De snelheid van handelen is wederzijds.Ik zie je graag weer terug.
  • 1 2 3 4 5
    Door baylan
    woensdag 6 maart 2013
    Ik heb een goede ervaring met Rebecca. Direct zijn alle vragen beantwoord en wat beloofd werd, werd gedaan. De bestelling/overname die ik bij Rebecca deed, kwam per ommegaande per post en was ook precies zoals het was aangeboden. Betrouwbaar, netjes, vriendelijk en accuraat geholpen en een product die 100% goed was. Mijn ervaring is dat men zonder enig bezwaar 'ín zee' kan gaan met Rebecca!
    Hi Anneke, heel erg bedankt voor deze mooie feedback. Het vertrouwen wat ik van mijn klanten krijg is mede door dit soort feedback. Het is altijd fijn te weten dat iedereen tevreden is. Ik wens jou heel veel plezier op de mooie a.s. feestdag en hoop dat ik er een héél klein beetje aan mee heb kunnen werken.