37 ervaringen met hermpie6

Ook feedback geven?
  • 1 2 3 4 5
    Door kyreknots1
    woensdag 11 maart 2020
    Helaas lukt het mij niet om bij Hedili plaatjes te bestellen, heb van alles geprobeerd maar krijg alleen lege vakjes in beeld. Zo kan ik natuurlijk niks uitzoeken, vraag mij af wat er aan de hand is
  • 1 2 3 4 5
    Door cornelis.de.jong
    woensdag 8 januari 2020
    Al 2 keer heb ik een bestelling geplaatst maar beide keren heb ik geen reactie gekregen. Ik begrijp er niets van, zelfs heb ik nog meerdere malen een berichtje gestuurd, maar daar zelfs geen reactie op.Zijn er meer personen die hier ervaring mee hebben.
  • 1 2 3 4 5
    Door marianne
    zaterdag 2 maart 2019
    Ik heb per toeval deze website gevonden en kaarten en plaatjes besteld. Mijn complimenten wat een geweldige kaarten en plaatjes. Allemaal keurig apart verpakt en snel en netjes verstuurd. Ook heel leuk het kleine handgeschreven briefje van je met de kleine attentie; vond het kleine envelopje zo schattig. Dankjewel ben blij met alles en kom nog graag vaak terug!!!
    hoi Marianne, bedankt voor je feedback!! veel plezier met je aankoop, graag tot een volgende ronde. groetjes Hedili...
  • 1 2 3 4 5
    Door rrmart
    zaterdag 25 augustus 2018
    Geweldig de 3D plaatjes van Hedili . Heb nog nooit iemand zo keurig en zo precies zien knippen. Levering perfect en nog snel ook. Voor mij een 10 met een griffel hoor. Hedili nogmaals dank voor de geweldige service. Mvgr Ria
    Hallo Ria, hartelijk bedankt voor je feedback. GRAAG gedaan hoor... Fijn dat alles weer naar wens is, veel plezier met je aankoop! Groetjes Hedili.
  • 1 2 3 4 5
    Door salasisis
    woensdag 14 maart 2018
    Met meer dan 20 jaar ervaring in procedures voor het verwerven van onroerend goed wereldwijd, staan wij tot uw beschikking om u bij te staan bij allerlei financieringsaanvragen. Mijn aanbod is serieus, u zult het kunnen realiseren via de wettelijke procedure voor het verstrekken van leningen tussen individuele personen, de administratieve procedures en de ondertekening van de verschillende notariële documenten. Neem vandaag nog contact met me op en laat me weten hoeveel geld je wilt lenen. E-mailadres: chialastristefano44@gmail.com
  • 1 2 3 4 5
    Door jb67
    zaterdag 10 maart 2018
    Super spullen. En geweldige snelle service. Top een 10.
    Hallo Jacqueline.. hartelijk bedankt voor je feedback!!! graag tot een volgende ronde. groetjes Hedili...
  • 1 2 3 4 5
    Door gear
    woensdag 23 augustus 2017
    hallo hedili Ik heb ook een paar keer bij jou besteld en met succes ik heb tot nog toe al mijn bestellingen gekregen en ben voor de volle 100%tevreden ermee.Ik ben behoorlijk ziek geweest kan nog wel knippen maar ben te vaak moe om dat te doen en jou mooie plaatjes zijn daarom een mooie uitkomst jij krijgt daarom een 10+ en een dikke duim. Tot de volgende keer groetjes een tevreden klant
    Hallo Gear, hartelijk bedankt voor je berichtje... daar doe ik het dus voor... mensen blij maken met leuke spulletjes.. groetjes Hedili en veel plezier met kaarten maken....
  • 1 2 3 4 5
    Door hermablauw
    vrijdag 30 juni 2017
    Onlangs heb ik knutselmaterialen voor het maken van kaarten besteld voor mijn moeders verjaardag. Ze moest huilen van blijdschap! Zag er zeer goed uit en keurig verpakt. Goede service en snelle levering! Super bedankt!
    Hallo Herma, bedankt voor je berichtje!!! Heeeeeel graag gedaan hoor!! daar doe ik het dus voor... mensen blij maken... gelukkig waren de tranen van blijdschap!!! Wens moeders veel plezier met kaarten maken!! graag tot ziens... groetjes Hedili en een fijn weekend!!
  • 1 2 3 4 5
    Door smithd964
    dinsdag 10 januari 2017
    I have recently started a site, the info you provide on this website has helped me tremendously. Thanks for all of your time &amp work. The achievements of an organization are the results of the combined effort of each individual. by Vince Lombardi. kecgkfefkddccebe
  • 1 2 3 4 5
    Door carla.notten
    zondag 8 januari 2017
    Beste Hedile, wat kan jij mooi knippen en niet duur, Ook denk je mee als men iets speciaals zoekt Alles wordt heel netjes geleverd, Opsparen geen probleem, Tot een volgende keer Groetjes van, Carla
    Hallo Carla, bedankt voor je feedback!! Ben blij dat je veel kan knutselen met de materialen... graag tot een volgende ronde!! groetjes Hedili