48 ervaringen met zus

Ook feedback geven?
  • 1 2 3 4 5
    Door saweaty
    zondag 24 december 2017
    Heel erg tevreden over de jumpsuit die ik heb gekocht in dit winkeltje. Ook erg tevreden over de mailtjes de gestuurd worden met alle stappen. Ik kom zeker terug. Heel erg bedankt Julia
    Bedankt voor het mooie design jasje en de snelle service. Ik hou jullie in de gaten! groetjes, Petronella
  • 1 2 3 4 5
    Door nielz2604
    donderdag 1 november 2012
    Ik heb bij deze dames eerder een aankoop gedaan, welke naar tevredenheid werd afgehandeld. Ik ben echter van mening dat een internetverkoper zich vooral kan onderscheiden bij afhandeling van klachten. Bovendien is bij ongezien kopen van kleding vertrouwen een groot goed. Ik had aanleiding op een tweede kledingstuk te bieden en kreeg hierop een mail dat mijn bod akkoord was. Ik reageerde hierop dat dit wat mij betreft ook het geval was. Vervolgens werd ik overboden en hoorde ik niets meer. Ook niet na nogmaals een mail te hebben gestuurd. Kijk, dat vind ik nou heel jammer. Kleding verkopen is één ding, maar als afspraken niet nagekomen worden door iemand gelijk met de eerste overbieder aan de kant te schuiven, dit vervolgens niet afmelden en/of niet reageren op mails, vind ik aanleiding om hier geen zaken mee te doen.
    Mail is verstuurd na uw bod met akkoord. De verzendkosten waren verkeerd aangevinkt en daar heeft u een bericht met excuses over ontvangen. Check uw inbox, ook de spambox, het gebeurd weleens dat berichten ongewild daarin belanden. Zoals hierboven vermeld dient u voor een post te zetten ervan verzekerd te zijn geen vergissing te maken omdat u de verkoper schade kunt aanbrengen. Mocht u een kopie willen van de verstuurde mail van 30-10 kan dat. Alice
  • 1 2 3 4 5
    Door erik_schaart
    vrijdag 26 oktober 2012
    Hallo Alice (en zusjes), Het priesterkostuum is vanmiddag al binnen gekomen. Heel erg bedankt voor de snelle professionele verzending. Zeker goed dat 20 % van de verkoop naar Terre des hommes gaat! Keep up the good work! Met vriendelijke groet, Erik Den Haag
  • 1 2 3 4 5
    Door kampkort
    vrijdag 12 oktober 2012
    Ik heb net mijn jurk binnen en die is echt heel mooi! Niets teveel over gezegd. Afhandeling en verzending ook helemaal naar wens. Ik ga jullie zeker in de gaten houden! gr. Renée
  • 1 2 3 4 5
    Door lievelori
    vrijdag 24 augustus 2012
    De zonnehoed die ik besteld heb past me goed en ik ben er heeeeel blij mee! Ook ben ik super content met het tuniek! Dank voor de snelle, goede en vriendelijke service!!!! :)
  • 1 2 3 4 5
    Door callis_post
    vrijdag 29 juni 2012
    Hoi Marie, Ik heb net het pakje ontvangen!!!!!! Superbedankt! Het vestje is nog leuker in het echt dan op de foto. Groetjes, Callista.
  • 1 2 3 4 5
    Door eidil
    zaterdag 16 juni 2012
    Hallo Alice. Heb de jurk ontvangen ben er heel erg blij me. Past perfect en inderdaad erg goede kwaliteit. Snelle afwikkeling betaald volgende dag thuis. Daarvoor mijn dank. Vr. groet Lidie.
  • 1 2 3 4 5
    Door danielenanka
    vrijdag 8 juni 2012
    Hij is binnen, ben er blij mee bedankt!!!
  • 1 2 3 4 5
    Door angelina-moreno
    dinsdag 5 juni 2012
    Mijn ervaring met Alice en zusjes is helaas niet zo positief. De kleding die ik bij jullie heb gekocht klopt van geen kant wat betreft de maat. Mensen die dan ook een maat 42 of groter hebben zou ik afraden hier een aankoop te doen. Alle kleding was eerder een 38 terwijl 42-44 en bij zelfs een ander kledingstuk maat 46 stond aangegeven. Na mijn bericht of ik de kleding kon retourneren kreeg ik een mailtje terug ; "We hebben je mailtje ontvangen en gelezen. Binnen 7 werkdagen willen we je antwoord geven." Waarom dit na zeven dagen pas kan is de vraag, misschien omdat na zeven dagen je wettelijk recht op retourneren vervalt. Na zeven dagen had ik trouwens nog steeds geen antwoord .. Ondanks dat de maat niet klopt en de afhandeling beter kan moet ik wel zeggen dat de kleding erg mooi, schoon, goedkoop en zonder gebreken is. Dat je dan ook nog geen verzendkosten hoeft te betalen is helemaal top natuurlijk.
    Deze mevrouw is een concurrent, vandaar :)
  • 1 2 3 4 5
    Door em.vandeursen
    vrijdag 13 april 2012
    mooie top besteld, netjes ingepakt en snel verstuurd, helemaal top