92 ervaringen met grabbelheks

Ook feedback geven?
 • 1 2 3 4 5
  Door avontweety
  vrijdag 9 maart 2018
  Super goede en snelle service! Bedankt en waarschijnlijk tot ziens mvg Wendy
  Dank je wel Wendy , heel veel plezier er mee
 • 1 2 3 4 5
  Door bakke46
  dinsdag 13 februari 2018
  Enorm blij dat ik je gevonden heb op MP, zeer mooie spullen en goede afhandeling.
  Dank u wel , we blijven ons best doen
 • 1 2 3 4 5
  Door ingridaarden
  vrijdag 15 december 2017
  Zeer goede service snelle reactie pakketje leuk verpakt in papier. Ik zeg het voort en ga zeker vaker bestellen.
  Dank u wel , we blijven ons best doen
 • 1 2 3 4 5
  Door j.jong9682
  maandag 23 oktober 2017
  DE GRABBELHEKS is Oké daar koop je voor weinig geld leuke dingen Mee. Het is een website met van alles te KOOP. Bezoek deze site, dat scheelt weer veel GELOOP. Voor de CREA BEA onder ons, is het één PARADIJS. Lekker knutselen tegen één betaal bare PRIJS. Voor de Paas/ kerst of Halloween. Zo veel leuke dingen zijn er op deze site te ZIEN. Te veel om op te noemen gewoon even gaan kijken of er wat voor je bij STAAT Maar wees wel snel anders ben je voor de koopjes te LAAT. Groetjes van Grote Diaan die nog wel eens bij de grabbelheks terug zal GAAN
 • 1 2 3 4 5
  Door beukhofhenk
  zaterdag 30 september 2017
  Zeer te vrede met product en volgende dag in huis
 • 1 2 3 4 5
  Door afterwardrobe
  zaterdag 30 september 2017
  Bijzonder snelle levering van de bestelling (binnen 1 dag..!), producten in perfecte staat ontvangen, veilig en goed verpakt, materialen waren precies wat ik zocht, mooie kwaliteit en ook nog voor een zeer schappelijke prijs, kortom, de Grabbelheks heeft van mij de hoogste score dik verdiend.
  Dank u wel , hier zijn we heel blij mee
 • 1 2 3 4 5
  Door helmavg
  maandag 31 juli 2017
  Ze doet haar naam eer aan ze is een Grabbel ”HEKS” ze heeft voor amper € 4,00 iets bij mij gekocht (en ze wilde het verkopen in eerste instantie voor € 20,00) dat mag. Met mijn levering is en was alles in orde. Alleen gebruikte ze mijn foto’s en had haar meerdere keren verzocht zelf een foto te maken (dit ter voorkoming van fraude, zodat men geen zaken verkoopt dit men niet zelf in het bezit heeft) En het hoor ook niet, wij mogen ook geen foto van onze leveranciers plaatsen zonder uitdrukkelijke toestemming te vragen. Ze beloofde dit maanden achtereen. Natuurlijk heb ik haar laten weten dat ik haar niet meer geloofde. Ze werd hierom boos en is een slechte verliezer en geeft me zomaar een negatieve feedback. Dus opgelet met deze dame ze nept je.
  Hallo Ik kan hier op antwoorden maar doe dat niet Ik hou de eer aan mijzelf
 • 1 2 3 4 5
  Door kittycatz
  vrijdag 17 februari 2017
  Wat een geweldige winkel met een leuke behulpzame eigenaressen,snelle levering en een uitgebreide assortiment!!! Hier ga ik vaker winkelen,super fijne ervaring,bedankt Grabbelheksje,jij bent top!!! X
  Dank je wel voor dit bericht , we blijven ons best doen.
 • 1 2 3 4 5
  Door 0060730
  zondag 5 februari 2017
  Grabbelheks is te vertrouwen, je word keurig verteld of het verstuurd is en op de hoogte gehouden, er zijn heel veel leuke spulletjes voor een betaalbaar prijsje, Ik ga hier zeker meer rondsnuffelen en bestellen! Wat je besteld hebt komt goed aan zonder beschadigingen. ????
 • 1 2 3 4 5
  Door hinke-
  vrijdag 3 februari 2017
  Bedankt voor de snelle levering. Super.