13 ervaringen met picobello-paal

Ook feedback geven?
 • 1 2 3 4 5
  Door cindypeeters85
  maandag 19 februari 2018
  Heb een hondenbuggy gekocht bij Picobello. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, zelfs toen ik problemen had (wieltje piepte). Ze hebben ervoor gezorgd dat ik toch zorgeloos kon vertrekken op vakantie en hebben bij de firma bekomen dat ze snel een oplossing zouden vinden en dit was ook zo. Ze hebben zich ook aan de afspraak gehouden om mij hierover op de hoogte te brengen (gebeurd tegenwoordig niet veel meer). Hond mocht mee om de buggy's uit te testen, geen probleem. Prijs is ook zeer goed (eerst research gedaan en deze kwam bij de goedkoopste uit). Het enige wat ik raar vond was het afgeven van de handtas. Ik kan dit wel begrijpen, maar bij ons in Lier is dit niet de gewoonte en dus stond ik hier even van versteld.
 • 1 2 3 4 5
  Door sandraexcelmans
  zondag 25 december 2016
  Zeer vriendelijk en ben hier steeds super geholpen... Ik woon zelf niet in de buurt maar heb er deze afstand graag voor over... Deze dierenspeciaalzaak is een echte aanrader!!!
 • 1 2 3 4 5
  Door elrangerman
  zaterdag 30 juli 2016
  Het lijkt erop dat iemand hier doelbewust negatieve reacties nalaat gezien steeds hetzelfde verhaal en woordgebruik. Ikzelf woon in de buurt en kom hier al jaren. Altijd vriendelijk, behulpzaam en eerlijke prijzen. Het feit dat handtassen niet worden toegelaten lijkt mij ook vrij logisch gezien het groot aantal kleine, makkelijk te stelen, spullen. Waarschijnlijk hebben ze hier in het verleden veel probleem mee gehad en daarom het beleid ingevoerd. Als dit zo een groot probleem voor u vormt staat het u vrij om gewoon dergelijke winkels met dit beleid te verlaten en hier verder niet over te lullen. Wat een drama zeg.
 • 1 2 3 4 5
  Door karolien_martens
  zondag 19 juli 2015
  Zeer onvriendelijk, ook mij werd verplicht handtas af te geven aan een tuttebelleke. Ik heb dit wel gedaan. Hadden ze 'per toeval' mijn portemonee eruit laten vallen. Mijn dochter is gelukkig mij hiervan op de hoogte komen stellen. Toen ik hun daarmee confronteerde kwam de zaakvoerdster zeggen dat ik niet moest staan discussieren. Dit is nu eenmaal de wet van de winkel! Nooit meer zet ik hier een voet binnen.
  In onze winkel geldt reeds meer dan 3 jaar een verbod op handtassen. Buiten aan de inkom staat een groot bord met vermelding van het verbod op handtassen. Op de inkomdeur hangt een affiche met vermelding van het verbod op handtassen. Indien u dan alsnog uw handtas mee naar binnen brengt, is ons personeel genoodzaakt om u vriendelijk te verzoeken om uw handtas OF naar de auto te brengen OF achter de kassa te laten plaatsen. Niemand VERPLICHT u uw handtas af te geven, u kan deze perfect in uw auto plaatsen. Indien u zich aan het winkelreglement houdt, dient niemand u persoonlijk hierover aan te spreken. Wat betreft het "per toeval uitvallen van uw portemonnee": dit is niet gebeurd! Dit kan ook niet gebeuren met een gesloten handtas... Er is trouwens camera-bewaking in onze winkel en aan de kassa, waarop perfect te zien was wat er gebeurde. Vandaar ook dat de zaakvoerster u kwam aanspreken. Hetgeen gebeurd is, is dat U uw handtas heeft omgekieperd op de toonbank om te kijken of alles nog wel in uw handtas zat. De zaakvoerster heeft u inderdaad hierop aangesproken en u verzocht om u aan het winkel-reglement te houden in plaats van een scene te staan maken aan de kassa.
 • 1 2 3 4 5
  Door karomartens
  zondag 19 juli 2015
  Zeer onvriendelijk, ook mij werd verplicht handtas af te geven aan een tuttebelleke. Ik heb dit wel gedaan. Hadden ze 'per toeval' mijn portemonee eruit laten vallen. Mijn dochter is gelukkig mij hiervan op de hoogte komen stellen. Toen ik hun daarmee confronteerde kwam de zaakvoerdster zeggen dat ik niet moest staan discussieren. Dit is nu eenmaal de wet van de winkel! Nooit meer zet ik hier een voet binnen.
 • 1 2 3 4 5
  Door debjo165
  zondag 11 januari 2015
  Zeer vriendelijk personeel. Altijd behulpzaam om je te helpen laden in je auto en dergelijke. Over dat gezeik van die handtassen, er staat een groot bord aan de ingang. Kunnen jullie niet lezen ofzo? Sommige mensen moeten over alles moeilijk kunnen doen. Deze slechte commentaar verdiend deze winkel zeker en vast niet! Een tevreden klant.
 • 1 2 3 4 5
  Door lambrechts.f
  dinsdag 30 december 2014
  De normale winkelmedewerksters waren er niet. De vervangsters waren zeer onvriendelijk. Niet behulpzaam. Handtas mocht niet meegenomen worden. Ze deden hier heel ambetant over en achtervolgden mij. Het gaf echt het gevoel dat ik een dief ben terwijl ik nog NOOIT iets gestolen heb en voor dit voorval regelmatig in de winkel kwam. Ik wilde een hondenmand kopen. Maarja, stel je voor dat ik die hondenmand in mijn handtas zou verstoppen....... Vervolgens zou ik mijn handtas moeten afgeven aan een minderjarig studentje. Ik stel mij vragen hieromtrent. Politie is verwittigt over dit voorval. Ik hoop dat ik meer toelichting krijg i.v.m. een wet omtrent het toegang verbieden aan de winkel omdat je een handtasje hebt. En of je kunt verplicht worden om je geld, gsm etc af te geven. we will see. Verder kom ik niet meer in deze winkel. Er zijn nog dierenspeciaalzaken in de buurt. Je zou beter je best moeten doen om je klanten te behouden ipv ze slecht te behandelen.
  In onze winkel geldt reeds meer dan 2,5 jaar een verbod op handtassen. Buiten aan de inkom staat een groot bord met vermelding van het verbod op handtassen. Op de inkomdeur hangt een affiche met vermelding van het verbod op handtassen. Indien u dan alsnog uw handtas mee naar binnen brengt, is ons personeel genoodzaakt om u vriendelijk te verzoeken om uw handtas OF naar de auto te brengen OF achter de kassa te laten plaatsen. Niemand verplicht u uw handtas af te geven, u kan deze perfect in uw auto plaatsen. Dit verbod is trouwens opgelegd op aanraden van gerechtelijke instanties. Indien u onze zaak op regelmatige basis zou bezoeken, zou u reeds op de hoogte moeten zijn van ons winkelreglement betreffende handtassen!
 • 1 2 3 4 5
  Door luna.155
  dinsdag 30 december 2014
  Ik kwam een zak katten grid kopen en werd verplicht mijn handtas aan een tuttebelleke af te geven. Ik geef nooit mijn eigendom af aan iemand die ik niet vertrouw. Ik werd er belachelijk gemaakt etc omdat ik mijn handtas niet wil afgeven. Schandalig. Ik werd al bevooroordeeld zonder dat ik iets aangeraakt heb. Nochtans kwam ik hier regelmatig. Hier kom ik nooit meer. Volgende keer rij ik met veel plezier een beetje om. Hobby farm here we Come.
  In onze winkel geldt reeds meer dan 2,5 jaar een verbod op handtassen. Buiten aan de inkom staat een groot bord met vermelding van het verbod op handtassen. Op de inkomdeur hangt een affiche met vermelding van het verbod op handtassen. Indien u dan alsnog uw handtas mee naar binnen brengt, is ons personeel genoodzaakt om u vriendelijk te verzoeken om uw handtas OF naar de auto te brengen OF achter de kassa te laten plaatsen. Niemand verplicht u uw handtas af te geven, u kan deze perfect in uw auto plaatsen. Indien u onze zaak op regelmatige basis zou bezoeken, zou u reeds op de hoogte moeten zijn van ons winkelreglement betreffende handtassen!
 • 1 2 3 4 5
  Door karine.schotsmans
  maandag 27 januari 2014
  Makkelijk om iemands feedback te verwijderen. Ik was NIET met de wagen. En die mevrouw heeft dat ook niet aangeboden!!!. Er werd naar mij geroepen door die mevrouw. In vele winkels vragen ze om geen handtas mee te nemen (vatana, fun, meubelen sint jozef...). Nooit werd ik er persoonlijk over aangesproken en staan er kasten met sleutel ter beschikking. Haar alternatief was mijn handtas aan haar te geven!!! Misschien kan de zaakvoerder(ster) de wet eens nalezen. Ik geef mijn handtas niet aan iemand die daar niet voor bevoegd is. Men kan wel vragen om mijn handtas te openen. Van klantvriendelijkheid gesproken!! U zal deze feedback natuurlijk ook wel verwijderen, maar ik (en vrienden) gaan terug naar Hobby Farm te Heusden. Wie wil er openbaar verdacht worden voor Fraude?
  In onze winkel geldt er een verbod op handtassen. Buiten aan de inkom staat er een groot bord met vermelding van het verbod op handtassen. Op de inkomdeur hangt een affiche met vermelding van het verbod op handtassen. Indien u dan alsnog uw handtas mee naar binnen brengt, is ons personeel genoodzaakt om u vriendelijk te verzoeken om u handtas OF naar de auto te brengen OF achter de kassa te laten plaatsen. Misschien kan u best eens de wet nalezen. Ons personeel mag u NIET vragen om uw handtas te openen, wanneer u dit niet wenst. Wij kunnen wettelijk gezien enkel een verbod op handtassen toevoeren. Van dit verbod wordt u verwittigd alvorens u de winkel betreedt. U dient zich aan het winkelreglement te houden wanneer u een winkel betreedt. Indien u zich aan het winkelreglement houdt, dient niemand u persoonlijk hierover aan te spreken.
 • 1 2 3 4 5
  Door wim_laura
  zondag 5 mei 2013
  Goede service, goede uitleg, altijd vriendelijk. Geen vraag is te veel voor deze mensen, blijven even vriendelijk alles beantwoorden. Goede kennis van hun producten