2 ervaringen met hethokkendomein

Ook feedback geven?
 • 1 2 3 4 5
  Door h.rooijen3
  dinsdag 18 juni 2013
  Zware kwaliteit bench gekocht, inderdaad een prima bench en zeer snel geleverd (binnen 24 uur na bestelling ! ). Een echte aanrader, ga er binnenkort nog een bestellen om op een ander adres te plaatsen ;-)
 • 1 2 3 4 5
  Door h.klaassen1
  maandag 27 augustus 2012
  Bij deze leverancier een Hondenbuggy, ter waarde van € 164,95 besteld waarna men mij per email mededeelde dat de buggy inmiddels € 189,95 zou gaan kosten. De redenatie was dat men nog niet voldoende tijd had kunnen vinden om het tarief aan te passen, ondanks het feit dat de advertentie al op 14 juni 2011 geplaatst was. Als ondernemer weet ik dat het bij wet verboden is dergelijke misleidende advertenties te plaatsen en dat de aanbieder verplicht is tegen het aangeboden bedrag te leveren. Omdat ik van mening ben dat dergelijke activiteiten niet nog een beloond moeten worden wil ik niet dat de hondenbuggy door deze adverteerde geleverd wordt. Conclusie is: Let op uw zaak bij bestelling bij deze leverancier. H. Klaassen
  Dits was absoluut geen misleidende advertentie. Wij waren gewoon vergeten de advertentie aan te passen. Op onze eigen website stonde de prijs wel goed en die is bepalend. Wij hebben geprobeert tot een compromie te komen, maar helaas is dat niet gelukt.