105 ervaringen met knuffelhoek

Ook feedback geven?
 • 1 2 3 4 5
  Door e-m
  23 dagen geleden
  Mijn knuffel die ik al 37 jaar heb, had nauwelijks nog vacht over. Dankzij deze aardige verkoopster heb ik een reserve exemplaar weten te bemachtigen. En dat voor een zeer nette prijs. Keurig verzonden. Ik kan deze verkoopster echt aanraden.
 • 1 2 3 4 5
  Door marlies.kok
  dinsdag 24 juli 2018
  Al een jaar op zoek naar een eend van Happy Horse, via Marktplaats een oproep gedaan en dankzij Knuffelhoek heb ik Pino inmiddels in huis. Heel blij????????????????????
 • 1 2 3 4 5
  Door nvdheijden
  donderdag 23 november 2017
  Al 2 jaar op zoek naar een reserve knuffel voor onze dochter. Uiteindelijk op de site van Knuffelhoek gevonden. Nette prijs en zeer snelle levering!
 • 1 2 3 4 5
  Door s_huizenga
  donderdag 14 september 2017
  Onze jongste zoon heeft toen hij geboren was een knuffeldoekje gekregen die hij verkoos tot lieveling. Helaas kon ik niet meer achterhalen waar deze vandaan kwam. Na veel googelen vond ik de knuffelhoek en jahoor! Daar was zo een zelfde knuffeldoek, gemaild en snel antwoord terug. Ze had er zelfs nog 2! Wat ben ik blij met deze reserve knuffels! Super snelle reactie en verzending! Dank je wel!
 • 1 2 3 4 5
  Door e.beuger
  woensdag 11 maart 2015
  Voor onze dochter een reserve knuffel varkentje gevonden bij knuffelhoek. Ze is hem al eens kwijt geweest en dan is ze ontroostbaar. Na lang zoeken gevonden. Samen opgehaald en met de nieuwe purk in slaap gevallen, de oude mocht in de was! Dank je wel, ze heeft een goed huis gevonden
 • 1 2 3 4 5
  Door cschevernels
  dinsdag 20 augustus 2013
  Na lang zoeken vond ik op knuffelhoek het lievelingsknuffeltje van mijn dochtertje, wat was ik blij!! Helaas ging het pakje onderweg verloren, het knuffeltje kwam nooit toe. maar ze vonden een nieuw, identiek zelfde knuffeltje en het werd me opnieuw gestuurd, zonder extra kosten daarvoor ben ik heel blij! Een aanrader voor iedereen, ook al kost het iets meer, laat je pakje verzekerd verzenden, dan kan zoiets niet gebeuren!
 • 1 2 3 4 5
  Door nelleke.jelsma
  dinsdag 20 augustus 2013
  Snelle reactie, snelle verzending! Helemaal blij hier met onze reserve-knuffel!
 • 1 2 3 4 5
  Door e.tersteeg
  maandag 19 augustus 2013
  Onze 7-jarige sophie is haar knuffel kwijtgeraakt. na slapeloze nachten vonden we de knuffelhoek! Onze redding, wonder boven wonder hadden zij nog een zelfde exemplaar. Na contact te hebben gezocht, hebben zij ervoor gezorgd dat de knuffel zo snel mogelijk bij ons kwam. Superbedankt!!
 • 1 2 3 4 5
  Door valerievanhulle
  zaterdag 15 juni 2013
  Het is de eerste keer dat ik iets via Markt Plaza besteld heb en ik ben heel tevreden. Het artikel (knuffel) was in prima staat zoals vermeld en ik heb het zonder problemen met de post ontvangen. Voor herhaling vatbaar.
 • 1 2 3 4 5
  Door jufmarlous
  dinsdag 21 mei 2013
  ben zeer tevreden. Er werd meteen gereageerd op mail en na betaling na een werkdag binnen. En knuffel in prima staat, gewoon zoals beschreven nieuw