247 ervaringen met reeshof-bijoux

Ook feedback geven?
  • 1 2 3 4 5
    Door maxeshuis
    woensdag 15 augustus 2018
    Duidelijke verkoopster en keurige afhandeling. Ketting in perfecte staat ontvangen en hij was zeer goed verpakt. Absoluut hier bestellen en nergens anders, echt waar! Groet Max
  • 1 2 3 4 5
    Door gububade
    zondag 18 maart 2018
    Met meer dan 20 jaar ervaring in procedures voor het verwerven van onroerend goed wereldwijd, staan wij tot uw beschikking om u bij te staan bij allerlei financieringsaanvragen. Mijn aanbod is serieus, u zult het kunnen realiseren via de wettelijke procedure voor het verstrekken van leningen tussen individuele personen, de administratieve procedures en de ondertekening van de verschillende notariële documenten. Neem vandaag nog contact met me op en laat me weten hoeveel geld je wilt lenen. E-mailadres: sven.ohnesorge44@gmail.com
    Goedemorgen, Ik verzoek u dit bericht te verwijderen. Dit is geen feedback maar een reclame voor uw bedrijf! Het heeft niks met een klantenervaring te maken. Bedankt en groetjes, Inge van Esch, Reeshof Bijoux.
  • 1 2 3 4 5
    Door gigi_spencer
    maandag 12 februari 2018
    Ik wou effe zegguh dat ik supah blij ben met muh koningsketting en armband! Supah service.
    Dat is heel fijn om te horen! Graag gedaan en ook heel erg bedankt!
  • 1 2 3 4 5
    Door aligames013
    zondag 7 mei 2017
    het telefoon nummer doet het niet niemand neemt op geen reactie op niks echt een slechte service ik heb nog niks besteld voor ik een reactie krijg heel jammer dit
    Goedemiddag, jammer dat u zo reageert. In het weekend zijn wij gesloten, omdat dit buiten kantooruren is. Wij zijn een webshop en geen echte winkel. Op mails wordt altijd wel snel gereageerd en deze hebben we niet van u mogen ontvangen. In onze feedback berichten van de afgelopen 10 jaren, kunt u zien dat wij een heel betrouwbaar bedrijf zijn. Gr. Reeshof Bijoux.
  • 1 2 3 4 5
    Door dedekker
    vrijdag 2 september 2016
    Super snelle levering goede contact en zeer mooie sieraden raad het iedereen aan
  • 1 2 3 4 5
    Door fabioijskes
    donderdag 12 mei 2016
    Zeer tevreden over de super snelle levering. Toen het bedrag was ontvangen had ik mijn armband de volgende dag in huis. Nog net op tijd om het mijn broertje cadeau te geven. Het is een prachtige armand. Een blije klant!
  • 1 2 3 4 5
    Door wendy_36
    dinsdag 12 april 2016
    Wauw wat een super mooie sieraden! Echt een aanrader! En wat een super snelle levering!
    Hartelijk dank voor dit positieve berichtje!
  • 1 2 3 4 5
    Door gadgetsonline
    dinsdag 12 april 2016
    Zeer goed geholpen en snelle levering en afhandeling. Goede communicatie en zeer tevreden met de geleverde artikelen
    Dank u voor de positieve feedback!
  • 1 2 3 4 5
    Door acerlaptop12
    dinsdag 1 maart 2016
    Bij deze heb ik het pakketje nog steeds niet ontvangen en de track en tracé code kloppen niet want onder ie barcode kunnen ze geen pakketje vinden met de volgende barcode erop 3skaba070985467 Ik hoop u hiermee voldoend te hebben geïnformeerd Met vriendelijke groeten Pierre van den hoek Sintmaartendreef 376 3564tn,Utrecht Telefoonnummer 0308884290 E-mailadres acerlaptop12@outlook.com
    Hallo Pierre, Zoals reeds uitgelegd, was dit de fout van PostNL en het probleem is snel opgelost (u had de bestelling maar 1 dag later). Waar mensen werken, kunnen fouten worden gemaakt. Vriendelijke groet, Inge van Esch, Reeshof Bijoux.
  • 1 2 3 4 5
    Door zwartedwin
    donderdag 25 februari 2016
    ik ben zeer tevreden over de bestelde kettingen voor mezelf en voor mijn vrouw ze zijn in werkelijkheid nog mooier dan te zien is op de site. De levering ging prima ik kreeg van tevoren netjes 'n mailtje met de bezorgdatum en alles klopte exact. Het contact via de mail m.b.t. het plaatsen van de bestelling verliep ook soepel binnen 2 dagen was alles binnen ik zou zeggen.ga zo door!