127 ervaringen met dromenvangeres

Ook feedback geven?
 • 1 2 3 4 5
  Door dutchyfit
  zondag 3 juni 2018
  Snelle, vriendelijke service. Maakt alles naar wens, bespreekt alles goed van ter voren. Maakt super mooie dromenvangers. Ben blij met mijn aankoop!
  Dank voor je mooie feedback!!! Ben ook blij dat PostNL heeft meegewerkt en dat de dromenvanger op tijd bij je is. Heel veel plezier ermee.
 • 1 2 3 4 5
  Door m_alegre
  woensdag 28 februari 2018
  Zeer prettige communicatie, en al mijn wensen werden goed opgenomen qua afstemming van de kleuren. Bestelling en aflevering was ook snel , heel blij mee!
  Dank je wel!!!! Geen heftige Ikea-kleuren hè ;-) Ik vond ons contact ook heel prettig en heb de dromenvanger graag voor je gemaakt.
 • 1 2 3 4 5
  Door feder
  zaterdag 3 juni 2017
  wh0cd3956510 diflucan pill generic triamterene Generic Neurontin continue reading viagra price comparison
 • 1 2 3 4 5
  Door cathalijne1984
  woensdag 15 februari 2017
  Onwijs gave dromenvanger ontvangen! Fijn contact, goede service.
  Thanx voor je mooie complimenten *bloosbloos* :-)
 • 1 2 3 4 5
  Door p.graaf621
  zondag 24 juli 2016
  Ik ben Wendy heel dankbaar dat zij de dromenvangers voor mij wil maken.
 • 1 2 3 4 5
  Door pefvapr
  woensdag 25 mei 2016
  Ondanks dat wij elkaar niet persoonlijk kennen, was ons contact per mail heel persoonlijk en vertrouwd. De terugkoppeling was zeer goed, duidelijk, vriendelijk en correct. De dromenvanger zach er super uit, mooi op onze wensen gemaakt voor een nette prijs. Netjes verpakt en bezorgt met de post. Tot de volgende keer. Paul en vanessa.
  Dank jullie wel! Jullie waren heel duidelijk in jullie wensen en dat is voor mij heel prettig, omdat ik dan een goed beeld krijg. Wat mij betreft heel graag tot een volgende keer :-)
 • 1 2 3 4 5
  Door suzy_burgelman
  woensdag 11 november 2015
  Ik had een dromenvanger en twee boekenleggers besteld. Ze zijn fantastisch mooi.En snel geleverd.
  Dank je wel voor je feedback Suzy en heel veel geefplezier gewenst :-)
 • 1 2 3 4 5
  Door jessicavanerkelens
  dinsdag 13 oktober 2015
  Onze dochter Madelief wilde graag een Frozen dromenvanger. En Wendy maakte er één voor ons; helemaal uniek! De verwachtingen van onze 6 jarige waren hoog (paars met turquoise en met Anna én Elza) maar Wendy heeft ze allemaal waargemaakt. Nu hangt ie boven haar bedje en ze heeft goede hoop dat ze nu niet meer over spinnen droomt. Het contact verliep prettig en we hadden de dromenvanger nel en netjes in huis. Bedankt!!
  Zoooooooooooo leuk om een foto van je te krijgen van Madelief en haar dromenvanger! Dat gebeurt heel weinig. Zoals ik je al mailde: ik bewaar van álle dromenvangers die ik de afgelopen 10 jaar heb gemaakt de foto's en deze van Madelief komt bij die van haar in mijn archief. Superbedankt voor je mooie feedback en natuurlijk voor de foto. Heel graag gedaan!
 • 1 2 3 4 5
  Door gielsxena
  donderdag 20 augustus 2015
  Deze vrouw doet wonderbaarlijke dingen en zeer professioneel. Enorm bedankt Wendy!
  Wauw, dank je wel Xena; hartstikke lief van je!
 • 1 2 3 4 5
  Door r.wouters2
  maandag 27 april 2015
  Hoi Wendy, De dromen vanger is erg mooi geworden en het wat langere wachten voor de echte roofvogel veren was het zeker waard. Het is nu echt een stoere dromenvanger die precies bij Gavin past. Groeten Ruud
  Het duurde inderdaad iets langer dan "normaal" voordat ik de dromenvanger voor je kon maken. Het was lastig om aan zowel Havik- als Uilenveren te komen, maar met grote hulp van een hele aardige vrouw is het gelukt!!! Fijn dat je tevreden bent Ruud en ik ben het helemaal met je eens: de dromenvanger oogt heel stoer. Wat ik ook zo mooi vind is de diepe symboliek die we erin hebben kunnen verwerken voor Gavin. Dank je wel voor je fijne feedback en dat nog wel op Koningsdag!!!! :-)