197 ervaringen met kajumi-books

Ook feedback geven?
  • 1 2 3 4 5
    Door jfmclds
    woensdag 10 juli 2019
    Heel tevreden, goede communicatie en heel vriendelijke geholpen, bedankt
  • 1 2 3 4 5
    Door abrikoos333
    zaterdag 23 februari 2019
    Katja , alles was prima in orde .De zevende Hemel en het andere boek. Tot de volgende keer. Groeten ,J.B.
  • 1 2 3 4 5
    Door katjumibooks
    woensdag 20 december 2017
    Snelle en duidelijke communicatie. Onmiddellijk na betaling verzonden in een stevige waterdichte verpakking , de boeken waren in perfecte staat. Voorzien van een mooi bedankkaartje . Zeker aan te raden .
  • 1 2 3 4 5
    Door willypeters
    woensdag 6 september 2017
    Goede service en snelle levering, Tweedehands boek word verpakt alsof het een nieuwe is. Koop hier beslist weer!
  • 1 2 3 4 5
    Door rolandus1978
    donderdag 31 augustus 2017
    Niets negatiefs!!snel antwoord, Duidelijk wat je moet betalen en hoe je het kan doen en netjes verpakt met opsturen! Ga hier zeker vaker bestellen???? Gr janny
  • 1 2 3 4 5
    Door herman-nelleke
    zaterdag 26 augustus 2017
    Mijn eerste ervaringen met Kajumi (Katja) zijn erg goed. Mijn complimenten voor het zorgvuldig verpakken en de goede staat van het boek. Zo zie ik het graag. Wanneer ik een boek zoek zal ik zeker hier eerst kijken. Herman
  • 1 2 3 4 5
    Door wim.van.schaik1964
    vrijdag 21 juli 2017
    De communicatie was prettig en heel duidelijk. De geleverde boeken zijn in goede staat en snel bezorgd. Heel goed dus.
  • 1 2 3 4 5
    Door smithe151
    maandag 3 oktober 2016
    Good writeup, I am normal visitor of one's site, maintain up the excellent operate, and It's going to be a regular visitor for a long time. dgdgedbgcbeadkdd
  • 1 2 3 4 5
    Door nickyknip
    vrijdag 11 maart 2016
    Het is altijd een gok om tweedehands boeken te bestellen. Ervaring leerde mij dat een boek niet altijd in de staat verkeerd wat je had verwacht naar aanleiding van de omschrijving. De boeken van Kajumi waren ontzettend zorgvuldig verpakt en in uitstekende staat. Zeker een aanrader!
  • 1 2 3 4 5
    Door fam.doornbos
    woensdag 28 oktober 2015
    super verkoopster! Boek werd snel geleverd en goed verpakt. Email contact was ook snel en goed. Ik hoop zeker in de toekomst meer van haar te kopen!