96 ervaringen met kam-wen

Ook feedback geven?
 • 1 2 3 4 5
  Door stijntimmer99
  zaterdag 10 december 2016
  Had Behuizing voor 3ds gehaald probeerde zelf in elkaar te zetten ik dacht dat dit een makje was maar dat viel toch tegen na dat ik had gemaild mocht ik hem opsturen nadat hij binnen was gekomen heeft hij 3 uur van zijn leven aan mijn 3ds geweid en hij ziet er nu echt als nieuw uit nu nog wachten tot die binnen is Ik geef Save Mii een dikke vette 10 leuke naam voor een site trouwens x) Vriendelijke groet Stijn timmer
  beste stijn dank je wel voor de positieve feedback. na wat knutselen is het idd mooi geworden, zal hem nog even opladen en dan kan hij hoogst waarschijnlijk morgen weer uw kant op komen. :) tot de volgende keer weer. Kam Wen
 • 1 2 3 4 5
  Door fransgol
  woensdag 23 november 2016
  Ik kreeg per ongeluk een verkeerd onderdeel toegestuurd. Misschien dat ik het verkeerd had aangevraagd of er is iets verwisseld. Dat maakt niet uit. Ik stuurde het verkeerde onderdeel terug en kreeg het goed alsnog toegestuurd. Echt TOP.
 • 1 2 3 4 5
  Door westenbrug
  zaterdag 22 februari 2014
  hallo, ik belde voor een probleem met mijn WII, daar werd ik telefonisch mee bij gestaan, hierdoor kon ik als nog het probleem opgelossen, verder werd ik later ook via een sms nog op een paar dingen gewezen waar ik op moest letten. echt een goede service ik ga hier in de toekomst zeker nog gebruik van maken. groetjes Remon
 • 1 2 3 4 5
  Door laurejansen
  woensdag 12 februari 2014
  Goede klantenservice! Bijna een jaar geleden hier iets gekocht (wat ik trouwens de volgende dag in huis had) wat een tijdje geleden niet meer goed werkte. Ik stuurde het op, en minder dan een week later had ik kosteloos een nieuw, werkend product in huis.
 • 1 2 3 4 5
  Door alcoholicleaf
  maandag 3 februari 2014
  Snelle levering en goed ingepakt verzonden. Product bleek echter niet te werken, na contact terug gestuurd en binnen 3 werkdagen alsnog een werkend product thuis. Goede service!
 • 1 2 3 4 5
  Door kelly_bal
  vrijdag 24 januari 2014
  Ik heb hier een paar weken geleden een supercard besteld, snel geleverd en niets op aan te merken. Zelfs nog goede service toen ik mijn verkeerde huisnummer had gegeven (nummer bestaat niet, en ik werd er over gebeld, gelukkig allemaal goed gekomen) Toen merkte ik dat hij niet helemaal goed werkte maar ik had zo iets van tja zal wel aan het sd kaartje liggen etc. Uiteindelijk 3 merken sdkaartjes geprobeerd en nog steeds deed hij het niet goed. Ik heb toen besloten om Kam Wen te emailen of hij er wel eens iets over had gehoord en of hij toevallig een oplossing wist. En de reactie was nog beter als gehoopt! Ik mocht mijn defecte kaart terug sturen en ik kreeg een splinternieuwe terug. Deze werkt geweldig en ik ben super blij met de service. Dus bij deze: Kam Wen Bedankt!
 • 1 2 3 4 5
  Door kollenstaart
  woensdag 25 september 2013
  Prima service en snelle levering tegen scherpe prijs. Toen mijn product binnen een jaar kapot ging, werd er keurig een nieuwe opgestuurd met daarbij ook nog een e-mail voorzien van tips om storingen te voorkomen.
 • 1 2 3 4 5
  Door melaniekremer
  woensdag 18 september 2013
  Ik ben super tevreden over de oplossingsgerichtheid en klantvriendelijkheid van Kam Wen Lee. Hij heeft kennis van zaken, is vriendelijk, rustig en creatief in het vinden van oplossingen. Helemaal TOP!
 • 1 2 3 4 5
  Door chris.jos
  dinsdag 17 september 2013
  Een echte aanrader! Klantvriendelijk, uitstekende service, goede kwaliteit
 • 1 2 3 4 5
  Door rowennavanes
  woensdag 28 augustus 2013
  Vandaag mijn Pikachu 3DS XL opgehaald. Uiteindelijk kregen we de tomtom niet meer aan de praat en belde de eigenaar op en wees ons de weg naar de locatie van bestemming. Uiteindelijk dat we daar waren kregen we een glaasje drinken en mocht ik de 3ds xl rustig gaan uitproberen. Helemaal top en het is zeker een aanrader! Nogmaals van harte bedankt en ik ben er hastikke tevreden mee met de service!