117 ervaringen met okasi-online

Ook feedback geven?
 • 1 2 3 4 5
  Door aarhelge
  vrijdag 10 november 2017
  Ik ben zeer tevreden over de service van okasi online. Ik had een Playmobil adventskalender besteld, die bijna nergens meer te krijgen was. Bij okasi-online wel en nog betaalbaar ook. Het pakketje werd na ontvangst van betaling de volgende dag al verstuurd en was super netjes verpakt. Top service! S. ter Beek
 • 1 2 3 4 5
  Door jacob45
  vrijdag 11 augustus 2017
  Prima service en snelle afhandeling. Zeker een aanrader om iets online te bestellen.
 • 1 2 3 4 5
  Door judithvandeudekom
  vrijdag 11 september 2015
  Dit playmobil microsetje was nergens meer te koop. Gelukkig hier nog 1 exemplaar te krijgen. Ben erg tevreden over contact en levering.
 • 1 2 3 4 5
  Door harriecox
  vrijdag 26 juni 2015
  Correcte afhandeling, snelle levering en het gekochte voldoet aan de verwachting. Perfekt zeker aan te bevelen. .
 • 1 2 3 4 5
  Door poek87
  maandag 8 juni 2015
  Er waren wat lever problemen en na een telefoontje naar Obe Siemensma is dit super snel en goed opgelost! Ik ben zeer tevreden over de service en klant vriendelijkheid. Mails worden snel en netjes beantwoord en altijd naar tevredenheid. Kortom; een fijne, betrouwbare winkel om je spulletjes te kopen!
  Bedankt voor deze mooie feedback, Ik probeer altijd zo te handelen zoals ik het ook zou willen hebben. Graag altijd weer!
 • 1 2 3 4 5
  Door loesy_lovely
  maandag 4 mei 2015
  Ik was al heel lang op zoek naar een bepaalde knuffel. Hier vond ik hem. Ik heb nog even gevraagd om extra foto's zodat ik zeker wist dat het degene was waar ik naar op zoek was. Deze fotos werden direct voor me gemaakt. Super service! De knuffel werd snel en netjes verstuurd en ligt nu al hier op bed.
  Bedankt voor deze mooie feedback, Leuk te vinden wat men zo lang zoekt. Graag altijd weer!
 • 1 2 3 4 5
  Door r.jong580
  woensdag 15 april 2015
  De LPS elfjes achtbaan was praktisch nergens meer te krijgen, maar wel bij Okasi online en dat ook nog voor een heel gunstige prijs. Ik kreeg het cadeau voor mijn dochter precies op tijd. Zij dolblij en wij dolblij. Bedankt voor de snelle en correcte service Obe! Groetjes Marijke.
  Bedankt voor deze mooie feedback, Graag altijd weer!
 • 1 2 3 4 5
  Door jose.eleveld
  zaterdag 14 februari 2015
  De ton met Duplo kon ik via bol.com (die dit weer bij okasi besteld) bestellen maar dan zou het 5 dagen duren voordat ik dit in huis had. Daarom heb ik het rechtstreeks bij okasi.online besteld. Een dag na betaling had ik de Duplo in huis. Snelle levering dus en een duidelijke afspraak over wanneer ik het pakket zou ontvangen. Echt een aanrader om hier iets te bestellen.
  Bedankt voor deze mooie reactie, Via marktplaza is ook een zekere weg om goede en mooie spullen te kopen!
 • 1 2 3 4 5
  Door a-en-d
  vrijdag 7 november 2014
  Prima service. Snelle verzending, Vlotte en duidelijke communicatie, vriendelijke verkoper. Zeer tevreden van aankoop Lego City.
  Bednakt voor deze mooie feedbavck, Graag altijd weer!
 • 1 2 3 4 5
  Door gerardusv
  donderdag 13 maart 2014
  Mooie nieuwe Lego tegen een gunstige prijs en snelle verzending, wat wil je nog meer ?
  okasi-online bedankt U voor deze feedback, Ik probeer altijd mijzelf als klant voor te stellen. Zo zou ik het ook willen hebben.