7 ervaringen met trendyhalsbanden

Ook feedback geven?
 • 1 2 3 4 5
  Door m.haagen4
  woensdag 1 november 2017
  Geweldige service !! Snelle reactie en snelle service super !!En niet te vergeten wat je ziet krijg je ook geweldige mooie halsbandjes gekocht . Wij zijn er super blij mee en niet heel Nederland loopt ermee ! Ga zo door Els ik bezoek jouw website zeker in de toekomst ben er zo blij mee !!!Toppie !!!!! Groetjes een hele tevreden en blije klant !!! Yvonne .
 • 1 2 3 4 5
  Door sijmentenwolde
  vrijdag 11 september 2015
  Wij zijn superblij met ons mooie nieuwe halsbandje! Prachtig gemaakt, heel erg stevig. Echt topkwaliteit. De communicatie met Els was trouwens erg fijn. Ze reageerde heel snel op onze emails en hielp met het uitzoeken van de juiste maat. Echt super! Bedankt!
 • 1 2 3 4 5
  Door pa2zz
  maandag 3 december 2012
  Hallo Els, Leuke en mooie site. We hopen dat je er veel plezier van zult hebben. groetjes Henk en Mary
 • 1 2 3 4 5
  Door ervinarobijn
  maandag 21 mei 2012
  Hoi els Leuke site mooie banden. Leuk die kleine sieraadjes aan de band. Heel apart. Ik ga zeker twee bandjes bestellen voor mijn hondjes kruising Jack en Maltezer. Kan nu nog geen keus maken maar kon terug.
 • 1 2 3 4 5
  Door fremarkreeft
  woensdag 2 mei 2012
  Leuke website, met een grote verscheidenheid aan honden halsbandjes. Heb een bandje gekocht voor mijn Boomertje en hij past perfect. Krijg tijdens het wandelen met de hond, veel vragen waar ik het halsbandje heb gekocht! Vlotte levering na mijn bestelling, perfect verzorgt. Veel succes met de shop. Groetjes van een tevreden klant, Margreth
 • 1 2 3 4 5
  Door harryenels
  dinsdag 24 april 2012
  Leuke website netjes verzorgd en ook nog een snelle levering. Ga zo door ,fijne winkel. Vr gr en succes Harry
 • 1 2 3 4 5
  Door m.c.deheer
  woensdag 18 april 2012
  hallo els heb ze bekeken .vind ze echt vakwerk.maar heb helaas geen hond hoop dat je er veel s6 mee mag hebben groeten ma