MarktPlaza

500 Italiaanse gerechten

107x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Valentina Sforza en linda Wildsmith

splinternieuw boek in een fijn handzaam formaat, lekker makkelijk voor gebruik:

15,5 x 15,5 cm.

288 blz.'s.

  • Heerlijke recepten
  • Minestrone tot risotto
  • van pizza tot tiramisu
  • - Een inleidend gedeelte vertelt alles over benodigdheden, werkwijze en ingrediënten, en geeft advies bij problemen.
    - Met recepten voor verrukkelijke vlees-, gevogelte- en visgerechten, maar ook volop keus voor vegetariërs.
    - Leer zelf pasta's, risotto's en soepen maken en laat u inspireren door de tradities van de verschillende culinaire Italiaanse regio's.
    - 500 recepten voor elke maaltijd en gelegenheid: snacks, salades, lichte lunches, feestelijke etentjes en nog veel meer.
  • De inleidende hoofdstukjes beschrijven het wezen van de Italiaanse keuken, het te gebruiken kookgerei, de veel voorkomende basisingredienten en het recept voor het maken van verse pasta. Dan volgen de recepten ingedeeld naar voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht. De recepten zijn duidelijk en bondig beschreven, over het algemeen eenvoudig te bereiden en de ingredienten zijn gemakkelijk verkrijgbaar. Op de tegenoverliggende bladzijde van de beschrijving is een kleurenfoto van het resultaat opgenomen. Bij elk recept staat een verwijzing naar een paginanummer waarop een vijf- tot zestal variaties op het recept opgenomen zijn zodat ieder naar zijn/haar persoonlijke smaak het recept kan aanpassen. De gerechten zijn authentiek Italiaans; menig amateur-kok die de verfijnde Italiaanse keuken waardeert kan zijn hart ophalen aan dit boekje. Tot slot een register op ingredient gerangschikt.