50 inzichten economie - onmisbare basiskennis - Edmund…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 56x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden, uitgave 2009, 208 blz. Boek is in goed en nette staat. [717]

Dit boek behandelt alles wat nodig is om de kredietcrisis en de komende economisch opleving te begrijpen.In 50 heldere en compacte essays legt Edmund Conway, economieredacteur van de Daily Telegraph, de belangrijkste zaken van de economie uit. Het boek biedt een overzicht van de basisbegrippen, de belangrijkste economische theorieën en de terugkerende discussiethema's zoals hypes, crashes, nut en nadeel van protectionisme, et cetera. Met diagrammen, praktijkvoorbeelden en citaten van belangrijke denkers is 50 inzichten economie een fascinerend overzich van hoe economie alle aspecten van ons dagelijks leven bepaalt, van het kopen van een huis tot wat u vanochtend op brood at. Kortom, een boek voor iedereen die wil weten welke landen over tien jaar het rijkst zijn, wat de kredietcrisis is en waarom voetballers meer verdienen dan wij.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties
 
P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.
 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.