MarktPlaza

424 - Tara Calese - Sandra Paretti

33x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Tara Calese - Sandra Paretti

Als haar moeder op het terras van de prachtige familie-villa in Sunset Hill wordt vermoordt, komt er een abrupt einde aan de gelukkige jeugd van de veertienjarige Tara Calese. De aanslag op haar moeder is een wraakactie van een machtige maffia-clan, de Fillipi´s, die Tara´s vader beschuldigt van moord op hun hoogste baas.
Met een schok realiseert Tara zich dat ook haar eigen familie een maffia-verleden heeft – maar ze weigert te geloven dat haar vader, Massimo Calese, een nietsontziende misdadiger is.
Een bloedige oorlog breekt uit tussen de Caleses en de Fillipi´s. Niemand weet dat deze oorlog is geënsceneerd door de FBI.
Chris Shannendy, een doortrapte FBI-topman, wil door een grote overwinning op de maffia carrière maken in de politiek en heeft om dat te bereiken een geraffineerde val opgezet. Hij zal de beide families van binnenuit vernietigen en weet precies wie hij daarvoor wil gebruiken: Tara Calese.
Tara is de lieveling van ieder die haar kent: mooi en mysterieus, moedig en trots, fris en onschuldig. Zij groeit op tot een van de meest begeerde en bekende vrouwen in de Newyorkse society, en leert liefde en passie kennen in de armen van een wereldberoemde filmster.
Tara haat de maffia-oorlog tussen de Fillipi´s en de Caleses meer dan wat ook ter wereld, en doet alles om haar vader te
helpen bij zijn pogingen het geweld te beëindigen. Maar wanneer na zes jaar een groot verbroederingsfeest wordt
georganiseerd, krijgt Tara´s geloof in haar vader een gevoelige knauw. Bij een bomaanslag, waaraan Tara´s vader schuld lijkt te hebben, komen tientallen van haar beste vrienden om het leven.
Vervuld van afschuw en ontzetting vlucht Tara weg van huis. Ze wil nooit meer iets te maken hebben met de maffia of de
familie Calese.
Maar Chris Shannendy van de FBI heeft haar voor zijn plannen nodig en is niet van zins haar zomaar te laten ontsnappen. Tara´s trotse, koele schoonheid maakt hem gek van woede en verlangen...

ISBN 978 90 6493 423 1 / De Sfinx / 1988
hardcover / staat: z.g.a.n. / gewicht: 540 gr. / 319 blz

verzendkosten koper: €3,95

Kijk bij alle advertenties van De 2e Ronde voor nog meer mooie boeken!

De 2e Ronde, uw adres voor goede en goedkope 2e hands boeken.
"What you see, is what you get"