MarktPlaza

416 - Tristan da Cunha - Raoul Schrott

21x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Tristan da Cunha - Raoul Schrott

Tristan da Cunha, een klein, diep zuidelijk gelegen eiland in de Atlantische oceaan, vormt het snijpunt voor de levensverhalen, de liefdes en verlangens van vier mensen, die allen op zoek zijn naar vervulling aan het andere eind van de wereld.
Noomi Morholt is een moderne Zuid-Afrikaanse wetenschapster, op doorreis naar haar post in de zes maanden lange duisternis van Antarctis. Edwin Heron Dodgson is een 19e eeuwse priester die aan een handjevol eilandbewoners als missionaris wordt toegewezen en hierover correspondeert met zijn broer, de beroemde Lewis Caroll. Christian Reval is een cartograaf, die het eiland in de Tweede Wereldoorlog voor het eerst opmeet en er onder mysterieuze omstandigheden de dood vindt. Ten slotte is er de postzegelverzamelaar Mark Thomsen, die aan de hand van zijn collectie de geschiedenis van de ontdekking van Tristan da Cunha reconstrueert en daarmee tevens zijn eigen levensverhaal.
Raoul Schrott verbindt in deze buitengewone en gelaagde roman ruige landschappen met de belevenissen van deze vier personages die in de constellatie van Tristan en Isolde op zoek zijn naar liefde. Tristan da Cunha is een tijdloze roman van onstilbare hartstochten en obsessies die tegelijkertijd vijf eeuwen wereldgeschiedenis omvat.

ISBN 90 234 1295 8 / De bezige bij / 2004
staat: z.g.a.n. / gewicht: > 1000 gr. / 718 blz. / type: hardcover.

verzendkosten koper

Kijk bij alle advertenties van De 2e Ronde voor nog meer mooie boeken!

De 2e Ronde, uw adres voor goede en goedkope 2e hands boeken.
"What you see, is what you get"