358 - Terug naar de jungle - Sabine Kuegler

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 4x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Terug naar de jungle - Sabine Kuegler.

Sinds Sabine Kuegler de jungle van West-Papoea moest verlaten, heeft ze last van heimwee, een brandend verlangen naar het paradijs van haar kindertijd. Nu keert ze op 32-jarige leeftijd terug, om voor zichzelf een antwoord te vinden op de vraag: Waar hoor ik thuis? Wie ben ik eigenlijk, Fayu of Europeaan? Het is vijftien jaar geleden dat ze de 'dochter van de jungle' was en bij de Fayu leefde, een vergeten kannibalenstam in West-Papoea. Hier was zij gelukkig, ze voelde en handelde als een inboorling tot ze door haar ouders naar een internaat in Zwitserland werd gestuurd.
Nu keert ze terug naar deze magische plek uit haar jeugd. Maar het paradijs bestaat niet meer. Wat het kind niet wist, beleeft de volwassen vrouw met volle bewustzijn, een pijnlijke ervaring. De natuurlijke harmonie is verstoord en het geïsoleerde bestaan van de Fayu wordt bedreigd. Het beschavingsproces is niet te stoppen, machtige ondernemingen profiteren van de natuurlijke bron¬nen van het oerwoud, en elke vorm van weerstand door de onafhankelijkheidsbeweging wordt door de regering van Indonesië met geweld onderdrukt. Het wordt Sabine Kuegler duidelijk dat de idylle van toen er niet meer is en ze vraagt zich af of zij, de vreemdeling, de Europeaan, een kant moet kiezen in dit conflict...

ISBN: 978 90 5831 442 0 / Sirene  / 2e druk 2007
staat: z.g.a.n. / type: paperback / gewicht: 426 gr. / 239 blz.

verzendkosten koper €4,00 (incl. track en trace) / ophalen is ook mogelijk.

Bestellingen kunnen zonder lichamelijk contact worden opgehaald.
U betaalt middels een betaalverzoek en ik zet uw bestelling op de afgesproken tijd buiten, zodat u het zonder fysiek contact kan ophalen.

Kijk bij alle advertenties van De 2e Ronde voor nog meer mooie boeken!

De 2e Ronde, uw adres voor goede en goedkope 2e hands boeken.
"What you see, is what you get."


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.