330 - Overboord - Patrick van der Eem & E.E. Byars

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 5x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Overboord - Patrick van der Eem & E.E. Byars.
Hoe ik Joran van der Sloot aan het praten kreeg.

Patrick van der Eem groeide op op Aruba en Curaçao en woont sinds lange tijd in Nederland. Hij volgde de Holloway-zaak met interesse en raakte geïntrigeerd door de rol van Joran van der Sloot daarin. Toen hij hem tegenkwam in een casino, papte hij met hem aan met als doel hem aan het praten te krijgen. En zo werd hij de infiltrant van Peter R. de Vries, die zorgde voor de journalistieke ontknoping van het mysterie van de verdwijning van Natalee Holloway.

E.E. Byars is een ambitieuze jonge schrijfster die met een frisse kijk en empatisch vermogen het verhaal van Patrick van der Eem vertelt. Byars debuteerde met P.S. Love.

'Hoe ik Joran van der Sloot aan het praten kreeg? Ik ben een addict. Dat is niet zo schokkend als het klinkt. Iedereen is wel ergens aan verslaafd. Ik kom er gewoon eerlijk voor uit. De eerste stap om een verslaving te leren beheersen is erkennen dat je verslaafd bent. Anders gaat die verslaving jou beheersen. Die avond – zaterdag 21 juli 2007 – bepaalde het lot dat Joran van der Sloot op mijn pad zou komen toen ik me aan een van mijn vele verslavingen overgaf. Poker'.

Op zondag 3 februari 2008 kijken er 7,6 miljoen mensen naar het programma van Peter R. de Vries. Voor het oog van de verborgen camera bekent Joran van der Sloot aan infiltrant Patrick van der Eem wat zijn rol was in de zaak Natalee Holloway. De uitzending slaat wereldwijd in als een bom.
Wie is deze Patrick van der Eem? Verslaafde of liefdevolle vader en echtegenoot? Crimineel of geslaagd zakenman? Waarom kreeg juist hij Joran van der Sloot aan het praten? Deze vragen hielden Nederland, Aruba én Amerika wekenlang in hun greep. Voor Beth Holloway, Natalees moeder, was hij in elk geval een held en voor Peter R. de Vries een geschenk uit de hemel.

Twintig uur tape, 126 sms'jes en interviews met Van der Eem vormen de basis van Overboord. Een intrigerend verhaal dat leest als een thriller over een zaak die drie jaar lang de voorpagina's haalde, maar feitelijk stil lag, tot een infiltrant en een misdaadjournalist zorgden voor een verrassende ontknoping.

ISBN 978 90 480 0261 0 / 2008 
staat: z.g.a.n. / type: paperback / 320 blz. / gewicht: 402 gr.

verzendkosten koper €4,00 (incl. track en trace) / ophalen is ook mogelijk.

Bestellingen kunnen zonder lichamelijk contact worden opgehaald.
U betaalt middels een betaalverzoek en ik zet uw bestelling op de afgesproken tijd buiten, zodat u het zonder fysiek contact kan ophalen.

Kijk bij alle advertenties van De 2e Ronde voor nog meer mooie boeken!

De 2e Ronde, uw adres voor goede en goedkope 2e hands boeken.
"What you see, is what you get"


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.