MarktPlaza

16 pers Vakantiewoning huren Ardennen

204x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Reserveer nu dit gezellig, comfortabele Familie Vakantiehuis: Gite Ardennais vanaf 12 personen  tot max 16 personen, voor een onvergetelijke vakantie Ardennen, samen met uw Familie of Vrienden, kinderen, kleinkinderen.
De Gite heeft deze grote troeven: 6 ruime Familie slaapkamers die allen zijn voorzien van een eigen badkamer (hand-regendouche/wastafel/toilet) + compleet omheinde tuin + terras van liefst 1250 m2 , afsluitbare (inpandige) garage voor veilig plaatsen van uw fietsen - motoren.


En voor de wintermaanden, de skipiste van Baraque de Fraiture is in ons dorpje Fraiture  gelegen….en nog wel op loopafstand. Ook voor dagje langlaufen.

Familie Vakantiehuis Gite Ardennais is landelijk, zeer rustig gelegen in het prachtige natuurgebied van Baraque de Fraiture. Op 1 na hoogste toppen van de Ardennen, dus niet in een overstromingsgebied. In het pittoreske dorpje Fraiture, gemeente Vielsalm, provincie Luxemburg. Met amper 100 inwoners.

Al direct vanaf de voordeur vertrekken, prachtige wandelroutes of dagtochten, uitdagende mountainbike- of wielertochten.Of gewoon een dagje niets doen, kan natuurlijk ook, is genieten met mooi weer in de prachtige compleet omheinde tuin van 1250m2 op zuid-west, met terras.
Of bij wat kouder weer, met z’n allen gezellig bij de houtkachel in de knusse huiskamer.
De skipiste van Baraque de Fraiture is op loopafstand gelegen, met sneeuw uw vertrek voor  dagje skiën of langlaufen of sleetje rijden met de kinderen. Alle materiaal is op de piste zelf te huren.
De foto van speeltuin is gelegen op de skipiste, met als achtergrond ons dorpje Fraiture, zo dichtbij....
 
Of bezoek een klein gezellig dorpje of stadje, zoals Vielsalm, La Roche-en-Ardenne, Houffalize, Durbuy, Stavelot, Bastogne, Malmedy of Luxemburg is ook vlakbij.

Indeling Gite Ardennais: Begane grond: hal, open keuken met gezellige bar, is samen gezellig koken of buiten een BBQ, daarna samen eten in de eetkamer. Of genieten in de knusse huiskamer bij de gezellige houtkachel.
Verder extra speel-leeskamer voor de kids, met o.a. tafelvoetbal, sjoelbak, spelletjes, boekjes. Nog een extra toiletgroep.
1e etage de 6 slaapkamers + 6 badkamers, die privé voorzien zijn op alle slaapkamers.
3 slaapkamers met  2 pers bedden 
2 slaapkamers met ieder 2 x 1 pers goede boxspring bedden van 210 lang + 1 pers bedden van 200 lang
1 slaapkamer met 4 x 1 pers bedden van 200 lang 
Uw viervoeter is bij ons ook welkom!

Kijk, eerst van Gite Ardennais, de beschikbaarheid/tarieven op de site van Belgie-Vakantiehuis.be 
Plak code 094101 in vakje “ waar wilt u heen?”
Of u wilt een 7e slaapkamer, we verhuren nog een 2 pers Petit Gite ernaast gelegen, dit is mogelijk om erbij te huren. 
Zie ook op deze site voor tarief: belgie-vakantiehuis.be
Plak deze code 0916703 in “ waar wilt u heen?”